Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΘΑΣΟΣ: Μυστήριο με την εξαφάνιση του 57χρονου ψαρά από τον Λιμένα!
ΘΑΣΟΣ: Μυστήριο με την εξαφάνιση του 57χρονου ψαρά από τον Λιμένα!

ΘΑΣΟΣ: Μυστήριο με την εξαφάνιση του 57χρονου ψαρά από τον Λιμένα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Σταμάτησαν και επίσημα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 57χρονου ερασιτέχνη αλιέα από τη Θάσο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, όταν ξεκίνησε να πάει για ψάρεμα από τον Λιμένα.

Μετά από 8 μέρες εντατικών ερευνών σε ξηρά και θάλασσα τόσο στη Θάσο όσο και στην Καβάλα και τη συνεργασία όλων των Λιμεναρχείων της περιοχής, ψαράδων και εναέριων μέσων έρευνας και διάσωσης, δεν βρέθηκε ούτε ίχνος από την 5 μέτρων βάρκα του άτυχου ψαρά, αλλά ούτε και ο ίδιος.

Παρόλο που οι έρευνες σταμάτησαν και οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ο αλιέας έχουν σχεδόν εξανεμιστεί, το Λιμεναρχείο Καβάλας, αλλά και οι ψαράδες της περιοχής βρίσκονται σε εγρήγορση για τυχόν ελπιδοφόρα στοιχεία τα οποία θα τους οδηγήσουν στην εύρεση του 57χρονου αλιέα.

Πάντως, το παράδοξο είναι ότι -παρ’ όλες τις εντατικές έρευνες από αέρα, θάλασσα και ξηρά- δεν έχει βρεθεί ούτε ίχνος από τη βάρκα ή τον ψαρά, κάτι το οποίο δε συμβαίνει συχνά σε μια «κλειστή» περιοχή, όπως είναι ο κόλπος της Καβάλας, ενώ τις πρώτες μέρες των ερευνών δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι οι οποίοι θα παρέσερναν τον αλιέα στα ανοιχτά.

Πηγή: kavalapost