Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναγκαιότητα δρομολόγησης υδροπτέρυγου στη γραμμή Καβάλας–Λιμένα Θάσου και διασφάλιση κατάλληλου χώρου στον Λιμένα Θάσου!
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναγκαιότητα δρομολόγησης υδροπτέρυγου στη γραμμή Καβάλας–Λιμένα Θάσου και διασφάλιση κατάλληλου χώρου στον Λιμένα Θάσου!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναγκαιότητα δρομολόγησης υδροπτέρυγου στη γραμμή Καβάλας–Λιμένα Θάσου και διασφάλιση κατάλληλου χώρου στον Λιμένα Θάσου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Με την παρούσα επιστολή μας σπεύδουμε να σας τονίσουμε ότι είναι απολύτως αναγκαία η δρομολόγηση υδροπτέρυγου στη γραμμή Καβάλα – Λιμένας Θάσου το οποίο θα συνδέει την Καβάλα, δηλαδή την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με την πρωτεύουσα του Δήμου Θάσου, του Λιμένα. Οι λόγοι για το ανωτέρω αίτημα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, καθώς έτσι διευκολύνονται στην μετακίνησή τους οι μόνιμοι κάτοικοι της Θάσου προς την Καβάλα όσο και της Καβάλας προς τη Θάσο με αποτέλεσμα ο χρόνος μετάβασής τους να μειωθεί σημαντικά. Όπως είναι γνωστό, το σύνολο των διοικητικών υπηρεσιών βρίσκονται στην Καβάλα. Πρέπει να καταγραφεί ότι με τα υφιστάμενα σήμερα συγκοινωνιακά μέσα (πορθμεία και υπεραστικά λεωφορεία) απαιτείται χρόνος πλέον των 2 ωρών για τη μετάβαση από Θάσο προς Καβάλα και αντίθετα ενώ με το προτεινόμενο δρομολόγιο του υδροπτέρυγου ο χρόνος αυτός θα περιοριστεί σε λιγότερο από το μισό.

Στα πλαίσια αυτά είναι αναγκαία η διασφάλιση της προσέγγισης και παραμονής του υδροπτέρυγου στο Λιμένα Θάσου σε κατάλληλο χώρο εντός του υφιστάμενου εκεί τουριστικού λιμένα (καταφύγιου). Η λύση αυτή αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη, πρόσφορη και ασφαλή εκδοχή με δεδομένο ότι οι υπόλοιπες υφιστάμενες λιμενικές υποδομές αφενός δεν είναι επαρκείς από απόψεως χώρου και αφετέρου είναι εκτεθειμένες σε ανέμους και καιρικά φαινόμενα εφόσον δεν προφυλάσσονται από κανέναν κυματοθραύστη.

Σε συνέχεια των παραπάνω ευελπιστούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες.