Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Η διοίκηση του Δήμου γνώριζε για τις φθορές και έπρεπε να επιληφθεί άμεσα!
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Η διοίκηση του Δήμου γνώριζε για τις φθορές και έπρεπε να επιληφθεί άμεσα!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Η διοίκηση του Δήμου γνώριζε για τις φθορές και έπρεπε να επιληφθεί άμεσα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η γέφυρα που υπάρχει μπροστά από το Παλιό Νοσοκομείο, της οποίας τμήμα κατέρρευσε, είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να είχε συντηρηθεί εδώ και πολύ καιρό. Η διοίκηση του Δήμου γνώριζε για τις φθορές και έπρεπε να επιληφθεί άμεσα και μάλιστα μετά το ατύχημα της κατάρρευσης γέφυρας στην Ιταλία.

Για ακριβή όμως αίτια της πτώσης, ας περιμένουμε το πόρισμα των ειδικών και να αποφύγουμε τις εύκολες διαπιστώσεις και τους ακόμη ευκολότερους αφορισμούς. Εξάλλου, υπάρχουν ικανοί επιστήμονες για να το πράξουν. Τι θα κάνουμε όμως από ‘δω και πέρα;

Κατ’ αρχήν, θα πρέπει να εξετασθεί εάν και τα υπόλοιπα τμήματα της γέφυρας έχουν την κατάλληλη αντοχή. Αν ναι, τότε θα πρέπει να αποκατασταθεί το κατεστραμμένο τμήμα, αν όχι θα πρέπει να εξετασθεί τι είναι συμφέρον, να ενισχυθεί στα προβληματικά σημεία ή να κατασκευασθεί νέα από την αρχή.

Η πτώση του τμήματος της γέφυρας ανέδειξε το πόσο απαραίτητη είναι πλέον η κατασκευή της Περιμετρικής Οδού, που θα πρέπει να γίνει άμεση προτεραιότητα του Δήμου (διοίκησης και αντιπολίτευσης). Αφ’ ενός θα απαγορεύεται η διέλευση βαρέων οχημάτων από το κέντρο της Καβάλας και αφ’ ετέρου, σε περιπτώσεις ατυχημάτων, δεν θα κόβεται η πόλη στα δύο.