Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση – απάντηση για τη γέφυρα στη Δήμητρα Τσανάκα
ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση – απάντηση για τη γέφυρα στη Δήμητρα Τσανάκα

ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση – απάντηση για τη γέφυρα στη Δήμητρα Τσανάκα

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο του υπουργείου Μεταφορών σύμφωνα με το οποίο η πεσμένη γέφυρα δεν περιλαμβάνεται στα τμήματα οδών που έχουν χαρακτηριστεί (εθνικά, επαρχιακά, δημοτικά δίκτυα).

Σε σχέση με την υποχώρηση τμήματος της γέφυρας μπροστά στο παλιό νοσοκομείο της πόλης, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε θέτοντας υπόψη σας το με Α.Π. 02/8025/11-12-2018 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Καβάλας και το με Α.Π. ΔΟΥ/6128/7-12-2018 έγγραφο της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θ. Μαρκόπουλος δήλωσε σχετικά: «Πέρα και πάνω από τα ζητήματα της αλληλογραφίας που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, το πιο σημαντικό ζήτημα το οποίο μας ενδιαφέρει και το οποίο αποτελεί μείζονα προτεραιότητα είναι η αναγκαιότητα της όσο το δυνατόν ταχύτερης αποκατάστασης της λειτουργίας του έργου και η διασφάλιση αφενός μεν της ασφάλειας των διερχομένων από το σημείο και αφετέρου η διευκόλυνση της κίνησης μέσα στην πόλη της Καβάλας».