Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Διακοπή λειτουργίας για το δημοτικό κατάστημα Αμυγδαλεώνα!

ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Διακοπή λειτουργίας για το δημοτικό κατάστημα Αμυγδαλεώνα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Με αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι εδώ και λίγες ημέρες το γραφείο της πρώην κοινότητας του Αμυγδαλεώνα δεν διαθέτει προσωπικό, καθώς η μοναδική υπάλληλος που εργαζόταν σε αυτό αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης. Η κ. Τσανάκα και οι συνεργάτες της γνώριζαν εδώ και καιρό αυτήν την εξέλιξη και δεν έκαναν απολύτως τίποτε, ώστε να βρουν αντικαταστάτη ή μία διάδοχη λύση, ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα και της ευρύτερης περιοχής.

Κατά συνέπεια, το συγκεκριμένο κατάστημα που εξυπηρετούσε τους κατοίκους του Αμυγδαλεώνα αλλά και της ευρύτερης περιοχής οδηγείται σε διακοπή λειτουργίας, όπως με κυνικότητα ομολόγησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ελλείψει προσωπικού, την ίδια στιγμή που οι προσλήψεις στον Δήμο Καβάλας προς εξυπηρέτηση φίλων, γνωστών και συγγενών της κ. Τσανάκα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, γινόμαστε μάρτυρες της αδυναμίας της κ. Τσανάκα να σχεδιάσει, να προβλέψει και να αντιμετωπίσει απλές καταστάσεις και προβλήματα της καθημερινότητας. Ευτυχώς για όλους μας, οι ημέρες και τα έργα της απερχόμενης διοίκησης που μας οδήγησαν σε σωρεία αρνητικών επιπτώσεων, τελειώνουν σε λίγους μήνες. Ο Αμυγδαλεώνας πρέπει να διαθέτει στελεχωμένο δημοτικό κατάστημα για να μπορεί να εξυπηρετεί με αμεσότητα τους χιλιάδες κατοίκους του. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει και θα γίνει.

Για την παράταξη «Σύγχρονος Δήμος»

Θόδωρος Μουριάδης

Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας