Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Μη μας κουνάτε το δάχτυλο γιατί τελειώνετε σε 80 ημέρες…!

ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Μη μας κουνάτε το δάχτυλο γιατί τελειώνετε σε 80 ημέρες…!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η κ. Τσανάκα προφανώς παίζει με τη νοημοσύνη των Καβαλιωτών. Η τότε Αντιδήμαρχος που χρέωσε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, η Δήμαρχος που παραδίδει έναν Δήμο οικονομικά αδύναμο και ανήμπορο να καταβάλει την μισθοδοσία δεκάδων εργαζομένων, γεγονός πρωτοφανές για τον Δήμο Καβάλας, και η Δήμαρχος που εκχώρησε και απένταξε ευκαιρίες και έργα εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος των Καβαλιωτών, δεν δικαιούται να μας κουνάει το δάχτυλο.

Η χυδαιότητά της και τα ψέματά της ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο. Καταλαβαίνουμε την αγωνία της και τον εκνευρισμό της λόγω της καθημερινά αυξανόμενης δημοσκοπικής της κατάρρευσης, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Δεν θα απολογηθούμε εμείς για ποινικά αξιόποινες πράξεις ανθρώπων που δεν ανήκουν στην παράταξή μας. Με τον ίδιο τρόπο, βέβαια, δεν θα εγκαλέσουμε την κ. Τσανάκα για τις σοβαρότατες ποινικές περιπέτειες και κακουργηματικές καταδίκες του άλλοτε στενού συνεργάτη της και αρχηγού της, ο οποίος, μεταξύ άλλων, βρέθηκε κατηγορούμενος και επειδή χρησιμοποιούσε τα τηλέφωνα της Νομαρχίας Καβάλας για να βοηθήσει τον προεκλογικό αγώνα της κ. Τσανάκα ως υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ. με τα λεφτά των Ελλήνων Φορολογουμένων. Επιπλέον, δεν θα συζητήσουμε για το δήθεν πρόστιμο του Νομικού Προσώπου, για το οποίο κερδήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα και οδηγείται σε ακύρωση με μαθηματική ακρίβεια.

Η κ. Τσανάκα παραδίδει έναν Δήμο σε διάλυση με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χωρίς ώριμες μελέτες. Αποφεύγει να απαντήσει επί της ουσίας και να μας ενημερώσει για τα οικονομικά του Δήμου Καβάλας, την ίδια ώρα που οι απλήρωτοι εργαζόμενοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις. Η κ. Τσανάκα, όμως, φροντίζει για όλους τους συγγενείς της, κοντινότερους ή πιο μακρινούς, και για την κομματική της πελατεία, ώστε να βρίσκει λύσεις και χρήματα. Ενίοτε, της το ανταποδίδουν με συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό της.

Για κακή της τύχη, η επίπλαστη παντοδυναμία της τελειώνει σε 80 μέρες από σήμερα, την ώρα που θα συναντηθεί στην κάλπη με την κρίση των Καβαλιωτών. Κανένας δεν δικαιούται να παίζει με τους εργαζόμενους του Δήμου και τα λεφτά των Καβαλιωτών. Όσον αφορά τις ποινικές και λοιπές δικαστικές περιπέτειες της κ. Τσανάκα και των συνεργατών της, θα επανέλθουμε συντομότατα.

Εμείς, από την πλευρά μας, εγγυόμαστε την διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση του Δήμου και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρημάτων του Δήμου μας με έλεγχο και σύνεση.

Για την παράταξη «Σύγχρονος Δήμος»

Θόδωρος Μουριάδης

Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας