Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Ιδού οι πρωταθλητές της καρδιάς μας!
Ιδού οι πρωταθλητές της καρδιάς μας!

Ιδού οι πρωταθλητές της καρδιάς μας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ένα πολύ μεγάλο πάρτι στήθηκε το Σάββατο στο κλειστό της Καλαμίτσας, όπου η Καβάλα κατάφερε μετά από δυο χρόνια παραμονής στην Α2, να επιστρέψει στην Basket League, και για αυτό το λόγο το γιόρτασε με την ψυχή της μαζί με τον κόσμο της.

IMG_7397_resize.JPG

Έτσι, υπό τους ήχους του πασίγνωστου τραγουδιού των Queen, «We are the Champions», πανηγύρισαν έξαλλα, παίκτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση, Δήμος Καβάλας και οι Καβαλιώτες φίλαθλοι που γέμισαν ασφυκτικά το «Κάστρο» της Καλαμίτσας, για να ζήσουν μία εξαιρετική φιέστα, για πρώτη φορά στα πρότυπα του NBA! Μία ομάδα, μία πόλη, μία αγάπη! Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο φόρεσαν με περηφάνια τα μπλουζάκια που ετοίμασε η Δημωφέλεια Καβάλας, για την περίσταση και δεν έφυγε ούτε ένας (κυριολεκτικά!), πριν η Δήμαρχος Καβάλας, κ.Δήμητρα Τσανάκα, δώσει την… κούπα της «Πρωταθλήτριας στην Α2», στα χέρια του αρχηγού της Ομάδας, Σωτήρη Καραποστόλου, ο οποίος σήκωσε το κύπελλο στα ουράνια και μαζί όλη την Καβάλα που από χθές θυμίζει «μεθυσμένη πολιτεία»…

IMG_7676_resize.JPG

Πριν, ο δημοτικός σύμβουλος, κ.Βαγγέλης Παππάς (και αντιπρόεδρος της ΕΝ.Κ.ΚΑ), παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Καβαλιώτικης ομάδας, κ. Κωσταντίνο Παπακωνσταντίνου που δήλωσε: «Όλοι μαζί ανεβήκαμε στην Α1 και όλοι μαζί θα μείνουμε για πάντα! Η ομάδα δεν είναι δική μου, αλλά και δική σας»!..

Ενώ ο κ.Παππάς τόνισε: «Συγχαρητήρια στον κ.Παπακωνσταντίνου για την προσπάθεια, με τη βοήθεια και του κόσμου μπορούμε να μείνουμε πολλά χρόνια στην Α1». Τις βραβεύσεις στους παίκτες και στο προπονητικό τήμ έκαναν, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ.Θόδωρος Μαρκόπουλος, και οι Αντιδήμαρχοι Καβάλας, κ.κ.Γιώργος Φιλόσογλου, Δημοσθένης Τουλκίδης, Ευαγγελία Δρακονάκη, Κορίνα Πρασσά, Ηλίας Καλανταρίδης, Κωστής Σιμιτσής!

LASKARIS_KAVALAVSLEFKADA048_resize.JPG