Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΝΘ: Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας!
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΝΘ: Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας!

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΝΘ: Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5,00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνεται ότι, με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους 2018-2019 προγραμματίζεται και η έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας της τοπικής μας Εκκλησίας.

Οι μαθητές των Σχολών, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, έχουν την δυνατότητα αποκτήσεως επισήμου τίτλου σπουδών, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση.

Οι εγγραφές, ήδη εξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τέλους Σεπτεμβρίου, προκειμένου μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου να ξεκινήσουν τα μαθήματα με τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Οι ενδιαφερόμενοι από την Καβάλα και τους Φιλίππους δύνανται καθημερινώς (από τις 6 έως 8 το απόγευμα) να απευθύνωνται στο Κέντρο Νεότητος του αγίου Ιωάννου Καβάλας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι από την περιοχή του Νέστου δύνανται να απευθύνωνται τις ίδιες ώρες στον ιερό Ναό αγίου Γεωργίου Χρυσουπόλεως, όπου λειτουργούν παραρτήματα της εν λόγω Σχολής.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τους Εφημερίους των Ενοριών, τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (τηλ. 2510-223.141) και το Κέντρο Νεότητος (τηλ. 2510-222.810).