Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ: Ο Καβαλιώτης οδηγός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στη Γερμανία!
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ: Ο Καβαλιώτης οδηγός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στη Γερμανία!

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ: Ο Καβαλιώτης οδηγός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στη Γερμανία!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Τελικά τα κατάφερε ο Καβαλιώτης οδηγός. Αν και οδηγούσε για πρώτη φορά το πανίσχυρο Ford WRC δεν έκανε λάθη, κινήθηκε  με μυαλό και τερμάτισε.

Στο Ράλι Γερμανίας, ο  Ιορδάνης Σερδερίδης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον 9ο γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι που είχε έδρα τη Γερμανία. Με το πιο όμορφο και σε ελληνικά χρώματα Ford Fiesta WRC ο Έλληνας, κάτοχος του WRC Trophy κινήθηκε την Κυριακή , 3η και τελευταία ημέρα του αγώνα, με ψυχή και βελτίωσε τις επιδόσεις του.

Οι διαδρομές του τελευταίου σκέλους ήταν αρκετά δύσκολες και απαιτούσαν συγκέντρωση. Κινήθηκε  προσεκτικά, χωρίς να πιέσει  και κατάφερε  να τερματίσει  στην 18η θέση της γενικής κατάταξης.

Η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνιση του Έλληνα οδηγού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου όπου θα αγωνιστεί στο Ράλι Αυστραλίας και πάλι με το Ford Fiesta WRC και την υποστήριξη της εργοστασιακής Ford M-Sport.

Πηγή: pronews