Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΚΑΒΑΛΑ: Καβαλιώτης ετών 9 ζητάει την βοήθεια όλων μας!
ΚΑΒΑΛΑ: Καβαλιώτης ετών 9 ζητάει την βοήθεια όλων μας!

ΚΑΒΑΛΑ: Καβαλιώτης ετών 9 ζητάει την βοήθεια όλων μας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Αγαπητοί φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι στο μεσοδιάστημα αυτό ανακοινώσαμε ως γονείς τη προσωρινή διακοπή κατάθεσης χρημάτων, λόγω ότι ο γιος μας Eυστράτιος-Ραφαήλ Μπίνης υποτροπίασε και νοσηλευόταν στην εντατική του Παίδων Αγίας Σοφίας. Παρόλο τις προγνώσεις των ιατρών για επιδείνωση και κακή κατάσταση της υγείας του Στράτου,το παιδί έχει ανακάμψει και είναι σε καλή κατάσταση.

Γι αυτό σας ενημερώνουμε και σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση σας , τις προσευχές σας και το ενδιαφέρον σας. Επειδή είστε συνοδοιπόροι και σύμμαχοι στον αγώνα ζωής του παιδιού μας σας επανακοινοποιούμε τα κάτωθι, με σκοπό την υποστήριξη σας για τη μετάβαση μας στο Μd Anderson στο Houston της Αμερικής. Σκοπός είναι η προτεινόμενη θεραπευτική αντιμετώπιση, λόγω υποτροπής σαρκώματος περικαρδίου και μετά από αρκετά μεγάλη νοσηλεία στο Ογκολογικό Μ.Βαρδινογιάννη του Παίδων Αγίας Σοφίας.
Ευχαριστούμε θερμά και πάλι για τη συγκινητική σας προσφορά και παρακαλούμε όπως προβείτε στη περαιτέρω κατάθεση χρημάτων με λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς-

Με εκτίμηση Οι Γονείς

Τηλ. Επικ. 6988086161 Ηλιοπούλου Στεφανια

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ.Λογαριασμου 6201-142102-487
Κωδ. Swift ( bic) PIRBGRAA
IBAN GR 45 0171 2010 0062 0114 2102 487
Δικαιουχοι:Ευστράτιος-Ραφαηλ Μπινης
Ηλιοπούλου Στεφανια

Πηγή: Stefania Iliopoulou