Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΚΑΒΑΛΑ: Λιποθύμησε μια γυναίκα κατά το τελευταίο «αντίο» στον Ανέστη Κηπουρό…
ΚΑΒΑΛΑ: Λιποθύμησε μια γυναίκα κατά το τελευταίο «αντίο» στον Ανέστη Κηπουρό…

ΚΑΒΑΛΑ: Λιποθύμησε μια γυναίκα κατά το τελευταίο «αντίο» στον Ανέστη Κηπουρό…

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Περίσσευε η συγκίνηση κατά το τελευταίο «αντίο» στον Ανέστη Κηπουρό, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, προδομένος από την καρδιά του.

Πλήθος κόσμου «αποχαιρέτισε» τον αγαπητό σε όλους καθηγητή του ΤΕΙ ΑΜ-Θ το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Απριλίου 2018 στον ιερό ναό του Αγίου Παύλου, με τη συγκίνηση να περισσεύει. Μάλιστα, μια γυναίκα δεν άντεξε τη συγκινησιακή φόρτιση και λιποθύμησε και λιποθύμησε έξω από την εκκλησία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Καβάλας. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.

«Φτωχότερο» είναι από το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 το ΤΕΙ ΑΜ-Θ, αλλά και ολόκληρη η κοινωνία της Καβάλας, από τον θάνατο του Ανέστη Κηπουρού, ενός από τους παλαιότερους καθηγητές του Ιδρύματος κι ενός ανθρώπου ο οποίος ήταν ενεργό μέλος της κοινωνίας της Καβάλας, με συμμετοχή στα κοινά, με άποψη, χαρακτήρα και μαχητικότητα.

Ο Ανέστης Κηπουρός αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, η οποία τελικά δεν άντεξε και «στέρησε» από την Καβάλα έναν σπάνιο άνθρωπο, όπως σχολιάζουν όσοι τον γνώρισαν, εκφράζοντας τη θλίψη τους με «βροχή» μηνυμάτων.

Χαρακτηριστική και αντιπροσωπευτική είναι η ανάρτηση του τέως δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή, ο οποίος συνδέθηκε με τον Ανέστη Κηπουρό και για έναν πρόσθετο λόγο, καθώς ο εκλιπών ήταν υποψήφιος στις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Αρχέλαου Γρανά.

Πηγή: kavalapost