Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΚΑΒΑΛΑ: «Όνειρα του Αύριο»!
ΚΑΒΑΛΑ: «Όνειρα του Αύριο»!

ΚΑΒΑΛΑ: «Όνειρα του Αύριο»!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Παιδιά που ονειρεύονται λοιπόν παρέα με τις νεράιδες του ονείρου, την αγάπη, την ελπίδα ακολούθησαν τα όνειρά τους, που θέλουν να είναι πολύχρωμα σαν ουράνιο τόξο!

Με μία ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά για τη ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥ με τίτλο «Όνειρα του Αύριο», που μάγεψε μικρούς και μεγάλους στο αμφιθέατρο «Γ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ»! Ένα θέμα ευαίσθητο, συγκινητικό… Ακολουθώντας τα όνειρά μας νιώθουμε την αγάπη, την ελπίδα και συνεχίζουμε για το καλύτερο. Μια ιστορία επίκαιρη που έγραψε η ίδια η διευθύντρια της σχολής, Μαρία Κομνηνού, εμπνευσμένη από την κατάσταση που ζουν όλοι οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια αλλά και από τα όνειρα και τις ελπίδες των μικρών παιδιών. Ε λοιπόν ναι! Υπάρχει παράθυρο στο μέλλον και στα όνειρά μας! Αισιόδοξα μηνύματα αλλά και συγκινητικές στιγμές! Οι χορογραφίες, η μουσική επένδυση και η καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια έγινε από την ίδια τη δασκάλα μπαλέτου!

Τα «Όνειρα του Αύριο» καταχειροκροτήθηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη! Η κ. Κομνηνού ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά γονείς και παιδιά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που της δείχνουν και επέμεινε στη σημασία της ποιότητας στην εκπαίδευσή τους. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τη δική της οικογένεια στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Γιάννης Κομνηνός μαζί με τον ανηψιό της Ρήγα, συμμετείχαν ενεργά στην παράσταση! «Όνειρα του Αύριο» λοιπόν… Με ελπίδα και παράθυρο στο μέλλον!

 

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 33 πατώντας εδώ