Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΚΑΒΑΛΑ: 4ο Λάμπει ο Ουρανός! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
ΚΑΒΑΛΑ: 4ο Λάμπει ο Ουρανός! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΒΑΛΑ: 4ο Λάμπει ο Ουρανός! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Κάθε χρόνο και καλύτερα και κάθε χρόνο θα αναζητείται μεγαλύτερος χώρος για τη δράση Λάμπει ο Ουρανός η οποία έχει γίνει, πλέον, αγαπημένος θεσμός. Το απόγευμα της Τετάρτης 26 Δεκεμβρίου 2018 για 4η συνεχόμενη χρονιά η πόλη της Καβάλας… φωτίστηκε από πάνω από 4.000 πολύχρωμα φαναράκια, μετά πρωτοβουλία της Action Team.

Όσοι, δε, αγόρασαν φαναράκια, συνέδραμαν το φιλανθρωπικό έργο των συλλόγων «Πνοή» και «Γιατροί του Κόσμου», ενώ το πάρκο Φαλήρου στο οποίο φιλοξενήθηκε η δράση, αποδείχτηκε… μικρό για να φιλοξενήσει το πλήθος μικρών και μεγάλων το οποίο συγκεντρώθηκε, παρά το κρύο και την υγρασία.

Παράλληλα με την κύρια δράση, την οποία παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Νίκος Χατζηγιοβανάκης και Έλενα Σερεφίδου, στον χώρο λειτουργούσαν καλλιτεχνικά εργαστήρια για τους μικρούς επισκέπτες, ενώ η βραδιά έκλεισε με τη συναυλία από το γνωστό σε όλους, νεανικό συγκρότημα Vegas, με ελεύθερη είσοδο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με αφορμή το νέο επιτυχημένο τραγούδι του συγκροτήματος, με τίτλο «Μην με ξεχνάς», φέτος η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε όλους τους νέους ανθρώπους οι οποίοι μετανάστευσαν λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Όσον αφορά τα υπολείμματα των φαναριών τα οποία έπεσαν στη θάλασσα, παρά το ότι είναι βιοδιασπώμενα, η ομάδα της Action Team δε θα περιμένει να απορροφηθούν από το περιβάλλον και την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 θα τα περισυλλέξει με σκάφος.

Πηγή: kavalapost