Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ: Σχολεία, δρομολόγια ferry και μικροπροβλήματα!
ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ: Σχολεία, δρομολόγια ferry και μικροπροβλήματα!

ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ: Σχολεία, δρομολόγια ferry και μικροπροβλήματα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Σοβαρή επιδείνωση παρουσιάζει από χτες το απόγευμα ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Οι τελευταίες προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε όλες τις ορεινές, ημιορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές, βόρειους ανέμους εντάσεως ως και 9 με 10 μποφόρ στα πελάγη και θερμοκρασία σε “ελεύθερη πτώση”.

Χιόνι πάλι δεν είδαμε!

Μία ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο facebook νομίζω πως τα λέει όλα! KAVALA NEVERSNOWLAND!

Τα περισσότερα προβλήματα στον νομό Καβάλας από την κακοκαιρία εντοπίζονται στο δήμο Παγγαίου, με τον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη να αποφασίζει ότι τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν σήμερα κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Ήδη σε περιοχές όπως η Νικήσιανη, το Παλαιοχώρι, τα Αμισιανά και το Ζυγός ρίχνει από το πρωί πυκνό χιόνι, ενώ μικροπροβλήματα από την χιονόπτωση υπάρχουν και στην Εγνατία οδό, στο τμήμα Γαληψού-Μουσθένης.

Στον δήμο Νέστου εντοπίζονται μικροπροβλήματα στην περιοχή του Πλαταμώνα ενώ τα σχολεία στην Λεκάνη και τον Κεχρόκαμπο θα παραμείνουν κλειστά. Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο του νομού δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους σοβαρά προβλήματα, αν και ουδείς μπορεί να αποκλείσει την εμφάνισή του τις επόμενες ώρες καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται και η έντασή της αυξάνεται ώρα με την ώρα.

Όσον αφορά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, αυτά πραγματοποιήθηκαν κανονικά το πρωί -για την μεταφορά των μαθητών- ενώ όλα τα δρομολόγια μέχρι τις 12 το μεσημέρι (οπότε και θα εκδοθεί νέο δελτίο καιρού) θα εκτελεστούν κανονικά.

Πηγή: kavala-portal.gr