Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Κλειστό και το Δημοτικό Ωδείο!
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Κλειστό και το Δημοτικό Ωδείο!

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Κλειστό και το Δημοτικό Ωδείο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Ύστερα από απόφαση του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, παρέμειναν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια), λόγω του παγετού που επικρατεί στην περιοχή (Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου θα παραμείνουν ανοιχτοί).

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Εξαιτίας του παρατεταμένου παγετού σε συνδυασμό με την νεότερη ενημέρωση που μας παρείχε πριν από λίγο η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, σύμφωνα με την οποία αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα χιονοπτώσεων από τις πρωινές ώρες της 9ης -1 – 2019 στα όρια του δήμου Καβάλας, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, αποφασίζεται πως όλα τα σχολεία στα όρια του Δήμου Καβάλας την 9/1/19 θα παραμείνουν κλειστά.

Επίσης θα παραμείνουν κλειστοί και όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καβάλας με εξαίρεση,
Α: τον παιδικό σταθμό της οδού Αρκαδίου ( Μεταμόρφωση ) και Β: τον παιδικό σταθμό της Εκάβης ( Καλαφατιά).
Στους δυο ανωτέρω παιδικούς σταθμούς θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και παιδιά από άλλους παιδικούς σταθμούς – οι οποίοι θα είναι κλειστοί – εφόσον το επιθυμούν οι γονείς τους.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας δεν θα λειτουργήσει σήμερα Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. Ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για το αν θα λειτουργήσει αύριο Πέμπτη.