Τελευταία Νέα
Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μαγειρική / ΚΟΥΝΕΛΙ: Κρασάτο με Πατάτες Φούρνου!
ΚΟΥΝΕΛΙ: Κρασάτο με Πατάτες Φούρνου!

ΚΟΥΝΕΛΙ: Κρασάτο με Πατάτες Φούρνου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Υλικά:

1 μπούτι Κουνέλι

Σχετική εικόνα1 Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)

1 σκελίδα Σκόρδο

100 γρ. φρέσκια Ντομάτα (ψιλοκομμένη)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΥΜΑΡΙ1 κ.γ. Θυμάρι (φρέσκο)

1 ποτήρι Κρασί Λευκό Ημίγλυκο

1 Καυτερή Πιπεριά

50 γρ. Ελαιόλαδο

Αλάτι & Πιπέρι

Για τις Πατάτες:

1 κιλό Πατάτες (κυδωνάτες)

40 γρ. Ελαιόλαδο

1 κ.γ. ΜουστάρδαΣχετική εικόνα

1 Πορτοκάλι (χυμό)

Αλάτι, Πιπέρι & Ρίγανη

Ζωμό Κοτόπουλο ή Νερό

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο μέχρι να κάψει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μπούτι μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε τη ντομάτα, το κρασί, το θυμάρι, την καυτερή πιπεριά, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει.

Για τις πατάτες ρίχνουμε στο ταψί όλα τα υλικά για τις πατάτες και τις αφήνουμε για μία ώρα σε προθερμασμένο φούρνος στους 180οC.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 33 πατώντας εδώ