Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ: Ηλικιωμένη βρέθηκε κάτω από νταλίκα!
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ: Ηλικιωμένη βρέθηκε κάτω από νταλίκα!

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ: Ηλικιωμένη βρέθηκε κάτω από νταλίκα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 6 Ιουλίου 2018 στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο φανάρι της διασταύρωσης των οδών Κουντουριώτου και Βενιζέλου.

Το φορτηγό στέκεται στο φανάρι και μόλις ανάβει το πράσινο πατάει γκάζι για να ξεκινήσει, δεν προλαβαίνει να κάνει 10 εκ. και πατάει φρένο, μετά τις φωνές που άκουσε ο οδηγός του.

Ηλικιωμένη επιχείρησε να περάσει τον δρόμο, την ώρα που άναβε πράσινο για τα οχήματα, με αποτέλεσμα να βρεθεί κυριολεκτικά κάτω από μια νταλίκα και να παρασυρθεί για μια απόσταση.

Όλοι πίστεψαν ότι η γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά ή είχε σκοτωθεί, όμως για καλή της τύχη, ένας περαστικός ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα με μηχανάκι, έκανε σήμα στον οδηγό της νταλίκας να σταματήσει, άφησε το μηχανάκι στην άκρη και μπήκε χωρίς δεύτερη σκέψη κάτω από το φορτηγό για να τραβήξει την άτυχη γυναίκα, η οποία τελικά στάθηκε πολύ τυχερή, καθώς τη γλύτωσε μόνο με εκδορές, ενώ μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο της Καβάλας για εξετάσεις.

Ο οδηγός του βαρέως οχήματος δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει γίνει και για αρκετή ώρα ήταν σοκαρισμένος, καθώς δεν είδε τη γυναίκα η οποία περνούσε τον δρόμο με κόκκινο για τους πεζούς, μιας και το όχημα είναι ψηλό και δεν υπάρχει ορατότητα μπροστά και κάτω από την καμπίνα του οδηγού.

Πηγή: kavalapost, xronometro