Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Κατοικίδια / ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΒΑΛΑ: Έκοψαν το κεφάλι από ένα γατάκι & το πέταξαν στην κεντρική πλατεία! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)
ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΒΑΛΑ: Έκοψαν το κεφάλι από ένα γατάκι & το πέταξαν στην κεντρική πλατεία! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)

ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΒΑΛΑ: Έκοψαν το κεφάλι από ένα γατάκι & το πέταξαν στην κεντρική πλατεία! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...
Με μια αποτρόπαια εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι περαστικοί στην Καβάλα, όταν αντίκρισαν δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας ένα κομμένο κεφάλι γάτας!

Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο βάναυση κακοποίηση ζώου παρατηρείται στην πόλη της Καβάλας και μάλιστα στο κέντρο της, με μάρτυρες ακόμα και μικρά παιδιά τα οποία έτυχε να περνάνε από το σημείο.

Μάλιστα, επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής αποκλείουν το περιστατικό να έγινε από αδέσποτα σκυλιά, μιλώντας για ανθρώπινο χέρι, το οποίο υποκινούμενο από ένα άρρωστο και επικίνδυνο μυαλό έκοψε το κεφάλι της μικρής γάτας.

Οι φιλοζωικές ομάδες της πόλης ζητούν τον εντοπισμό του ενόχου, ακόμα και με τη βοήθεια των κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας των γειτονικών καταστημάτων και την ανάλογη τιμωρία του.

Οι δε φιλοζωικές ομάδες της πόλης ζητούν τον εντοπισμό του ενόχου, ακόμα και με τη βοήθεια των κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας των γειτονικών καταστημάτων και την ανάλογη τιμωρία του.

Πηγή: Δημήτρης Παντερμαλίδης