Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / ΛΗΣΤΕΙΑ 88ΧΡΟΝΗΣ: ‘Εγινε στα Κηπιά!
ΛΗΣΤΕΙΑ 88ΧΡΟΝΗΣ: ‘Εγινε στα Κηπιά!

ΛΗΣΤΕΙΑ 88ΧΡΟΝΗΣ: ‘Εγινε στα Κηπιά!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οι ληστείες έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες και στην πόλη της Καβάλας και στον υπόλοιπο Νομό. Η αλήθεια είναι ότι οι αστυνομικές αρχές κάνουν ότι μπορούν ως προς τον εντοπισμό των δραστών. Άλλοτε τα καταφέρνουν γρήγορα, άλλοτε οι έρευνες θέλουν το χρόνο τους. Ρόλο παίζει τι στοιχεία έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί, πολλές φορές αυτά δεν είναι πολλά εξ αιτίας και του ότι τα θύματα των ληστειών δεν βοηθούν με τη μαρτυρία τους. Αυτό οφείλεται στην ταραχή τους την ώρα του περιστατικού και μετά από αυτό.

Η πιο πρόσφατη ληστεία έγινε την περασμένη Παρασκευή νωρίς το πρωί. Στόχος των 3 κουκουλοφόρων δραστών 88χρονη συνταξιούχος που ζει μόνη της στα Κηπιά. Το σπίτι της αν και είναι στην είσοδο του χωριού, είναι λίγο απομονωμένο σε σχέση με τα άλλα. Το γεγονός αυτό ήταν υπέρ των δραστών, οι οποίοι προφανώς γνώριζαν τι έκαναν. Γνώριζαν με λίγα λόγια κάποια πράγματα όσον αφορά τον στόχο τους. Έμειναν αρκετά λεπτά εντός της οικίας κι έψαχναν για χρήματα. Βρήκαν και πήραν χρηματικό ποσό περίπου 3.000 ευρώ ενώ φεύγοντας κλείδωσαν την 88χρονη εντός της οικίας της. Κατά τα στοιχεία της υπόθεσης οι δράστες δεν χτύπησαν την 88χρονη. Εικάζεται ότι αυτό έγινε προκειμένου να έχουν ακόμη περισσότερο χρόνο στη διάθεση τους για να κρύψουν το δρομολόγιο της διαφυγής τους. Από αστυνομικές πηγές εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Για την περιοχή του Παγγαίου δεν υπάρχει προηγούμενο ίδιας και πρόσφατης ληστείας. Στην μικρή κοινωνία των Κηπιών δεν έγιναν γνωστές πολλές λεπτομέρειες του περιστατικού. Οι έρευνες γίνονται κυρίως από το Αστυνομικό τμήμα της Ελευθερούπολης.

Πηγή: proininews