Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Η ημερίδα στην Ελευθερούπολη για τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό!
ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Η ημερίδα στην Ελευθερούπολη για τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό!

ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Η ημερίδα στην Ελευθερούπολη για τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η ημερίδα που διοργάνωσε η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου (Ποινικολόγος με ειδίκευση στο αθλητικό δίκαιο), στο Αμφιθέατρο του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη.   Ομιλητές ήταν η ίδια και ο Βασίλης Ανατολίτης(περιφερειακός σύμβουλος Π.Κ.Μ ειδικός σε θέματα αθλητισμού).   Το θέμα της ημερίδας ήταν Ερασιτεχνικός Αθλητισμός, βιωσιμότητα των σωματείων, εργαλεία χρηματοδότησης και βελτίωση υποδομών τους, τήρηση βιβλίων. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππας Αναστασιάδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου κ. Κώστας Γάκης, η Αντιδήμαρχος Ελευθερών κ. Ελένη Μπενή, ο υπεύθυνος τμημάτων υποδομής της ΕΠΣΚ κ. Ρουμελιώτης, ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης, ο διαιτητής Σουπερ Λιγκ Σταύρος Μάνταλος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Βασίλης Βεργόπουλος  και πολλοί εκπρόσωποι σωματείων του ποδοσφαίρου αλλά και όλων των αθλημάτων.

Μετά τις εισηγήσεις των προαναφερομένων ακολούθησε μεγάλη και χρήσιμη συζήτηση για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Πηγή: proininews