Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Έτοιμη η ομάδα που θα αλλάξει την Καβάλα!»
ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Έτοιμη η ομάδα  που θα αλλάξει την Καβάλα!»

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Έτοιμη η ομάδα που θα αλλάξει την Καβάλα!»

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Παρουσιάζουμε στους πολίτες του Δήμου μας τα ολοκληρωμένα και πλήρη ψηφοδέλτια με τα οποία διεκδικούμε την ψήφο των δημοτών για το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας και για το Κοινοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

Στις κοινότητες των οικισμών, η παράταξή μας επιδίωξε την ενίσχυση της ενότητας των τοπικών κοινωνιών και επέλεξε τα μέλη μας να συνεργαστούν κυρίως με ανεξάρτητα ψηφοδέλτια.

Οι 62 υποψήφιοι σύμβουλοι για το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας και οι 23 υποψήφιοι σύμβουλοι για την Κοινότητα της πόλης της Καβάλας συγκροτούν μία ισχυρή και δυναμική ομάδα με εκπροσώπους από όλο το πολιτικό φάσμα, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, τις ηλικίες, τις επαγγελματικές ομάδες, από ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Καβάλας.

Μία ομάδα με εμπειρία και γνώση, ικανή να διοικήσει αποτελεσματικά τον Δήμο, πάντα σε στενή συνεργασία με την τοπική μας κοινωνία στην Καβάλα, τους Φιλίππους, τη Ν.Καρβάλη, σε όλους τους οικισμούς και τα χωριά μας.

Μία ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει μία καλύτερη πορεία για τον Δήμο μας, να δώσει μάχες στα κέντρα λήψης αποφάσεων, να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά μας.

Μαζί πάμε τον Δήμο μας ψηλά!   

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας