Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / ΜΕΛΕΤΕΙΑΔΑ 2015: Επιτυχημένη και ελπίζουμε θεσμός από εδώ και πέρα!
ΜΕΛΕΤΕΙΑΔΑ 2015: Επιτυχημένη και ελπίζουμε θεσμός από εδώ και πέρα!

ΜΕΛΕΤΕΙΑΔΑ 2015: Επιτυχημένη και ελπίζουμε θεσμός από εδώ και πέρα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Δρόμου Φιλίας και Μνήμης 10 χλμ. «Μελετιάδεια 2015», στη μνήμη του Καβαλιώτη Βαλκανιονίκη Τάσου Μελετιάδη.

ΑΦΙΣΑ ΜΕΛΕΤΕΙΑΔΑΣ 2015 ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Στον αγώνα δρόμου, όπου ήταν διάχυτη η συγκίνηση, συμμετείχαν περισσότεροι από 130 δρομείς άνδρες και γυναίκες. Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ως εξής: Στους άνδρες, πρώτος τερμάτισε ο Φούκας Δημήτριος με χρόνο 39.58, δεύτερος ο Μυλωνάς Πολυχρόνης με χρόνο 41.20 και τρίτος ο Ιωσηφίδης Βασίλης με χρόνο 41.53.
Στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Τουρού Κυριακή με χρόνο 48.57, δεύτερη η Ρίτσου Μαρία με χρόνο 53.20 και τρίτη η Βαβαϊνού Ευαγγελία με χρόνο 54.18.

Η συμβολή όλων των τοπικών φορέων, των συλλόγων και των αρχών ήταν καθοριστική ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η διοργάνωση και το σημαντικότερο η τοπική κοινωνία ν’ αποτίσει ελάχιστο φόρος τιμής σ’ έναν αθλητή της Καβάλας που τίμησε την πόλη μέσα από τις αθλητικές επιδόσεις του.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και ο Δήμος Καβάλας ευχαριστούν θερμά την Τροχαία Καβάλας, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκερού, τον Ποδηλατικό Σύλλογο ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ, τους κριτές του στίβου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Κωνσταντίνου, τη Διασωστική Ομάδα Καβάλας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ, τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας και τους δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν στη διοργάνωση και πρόσφεραν σημαντικές υπηρεσίες.