Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / Με τον τρόπο της… Κορίνας
Με τον τρόπο της… Κορίνας

Με τον τρόπο της… Κορίνας

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Καθαριότητα – Ποιότητα Ζωής

Το τζακ ποτ κέρδισε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον τομέα Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας του Δήμου. Ο ορισμός στη θέση της αντιδημάρχου της Κορίνας Χιώτη – Πρασσά, μέχρι στιγμής της «βγαίνει» στο 100%.
Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η συμπαθής αντιδήμαρχος έκανε αισθητή την παρουσία της και έχει κερδίσει τα θετικά σχόλια των περισσοτέρων. Ενέργειες όπως η συνεννόηση με τα φιλοζωϊκά σωματεία της πόλης και η αντιμετώπιση του θέματος των αδέσποτων, η έμπρακτη στήριξη όλων των εθελοντικών προσπαθειών για καθαρισμούς σε διάφορα σημεία του Δήμου,οι στοχευμένες ενημερωτικές κινήσεις αλλά και η έντονη παρουσία της καθημερινά στους δρόμους της πόλης την έχουν αναδείξει ως την πιο δραστήρια αντιδήμαρχο.

korina2

Σίγουρα δεν έχουν αντιμετωπιστεί τα κύρια προβλήματα των Καβαλιωτών ακόμη αλλά τουλάχιστον η αντιδήμαρχος ξεκίνησε με φόρα. Λίγη προσοχή μόνο στη φόρα διότι τα προβλήματα θα λυθούν μόνο με την αγαστή συνεργασία των υπηρεσιών και των υπαλλήλων των εκάστοτε υπηρεσιών των οποίων προϊσταται, από όπου αφουγκραζόμαστε κάποιες ενοχλήσεις. Ας ελπίσουμε πως και στον τομέα της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού θα φανεί το ίδιο αποτελεσματική διότι εκεί η «εντολή της αντιδημάρχου» δεν είναι αρκετή!