Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Μην κάνετε παράνομο σεξ στο γραφείο! Διαβάστε τι έπαθαν αυτοί!
Μην κάνετε παράνομο σεξ στο γραφείο! Διαβάστε τι έπαθαν αυτοί!

Μην κάνετε παράνομο σεξ στο γραφείο! Διαβάστε τι έπαθαν αυτοί!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η πιπεράτη περιπέτειά τους είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η ζωή της νεαρής γυναίκας που έγινε διάσημη άθελά της, όταν πιάστηκε να κάνει σεξ με συνάδελφό της στο γραφείο όπου εργάζονταν, άλλαξε ριζικά. Πρόσφατα, πιπεράτες φωτογραφίες με το παράνομο ζευγάρι, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με αποτέλεσμα, όπως ήταν φυσικό, να επηρεαστούν οι ζωές των δυο πρωταγωνιστών.

Η 26χρονη αναγκάστηκε όχι μόνο να αποχωρήσει από την ασφαλιστική εταιρεία, στο Κρίστιαντσερτς της Νέας Ζηλανδίας, αλλά και από τη χώρα επιστρέφοντας στη γενέτειρά της. Αλλά και ο 50χρονος παρτενέρ της, είναι παντρεμένος με δυο παιδιά, δεν εργάζεται πλέον στην εταιρεία μετά το ντροπιαστικό βίντεο που τράβηξαν θαμώνες του μπαρ Carlton που βρίσκεται απέναντι από την εταιρεία.

Η νεαρή πριν γίνει θέμα στο ίντερνετ, ήταν αρραβωνιασμένη με έναν τύπο ονόματι Τζος και πλέον μετακόμισε για την Βρετανία από όπου κατάγεται. Όπως σημειώνεται, η σχέση της με τον σύντροφό της, βρισκόταν σε «διάλειμμα» την περίοδο του περιστατικού.

«Είναι ένας πανέμορφος άνθρωπος, αλλά είναι μια ανόητη κοπέλα που κάνει ανόητα λάθη με τεράστιο αντίκτυπο», αναφέρει πηγή σε τοπικό μέσο, σύμφωνα με τους New York Post.