Αρχική Σελίδα / Υγεία / ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η βαρηκοΐα αφορά πολύ λίγους ανθρώπους και μάλιστα μεγάλης ηλικίας. ΜΥΘΟΣ!
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η βαρηκοΐα αφορά πολύ λίγους ανθρώπους και μάλιστα μεγάλης ηλικίας. ΜΥΘΟΣ!

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η βαρηκοΐα αφορά πολύ λίγους ανθρώπους και μάλιστα μεγάλης ηλικίας. ΜΥΘΟΣ!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ένας στους δέκα κατοίκους αντιμετωπίζει κάποιας μορφής δυσκολία στην ακοή. Στην Ελλάδα περισσότερο από το 50% αυτών είναι κάτω των 50 ετών. Οι βαρηκοΐες οι οποίες οφείλονται στην ηλικία αποτελούν μόλις το 5% του συνόλου. Οι εξοντωτικοί ρυθμοί της ζωής στις πόλεις η ηχορύπανση και το stress, είναι η αιτία για την αύξηση των κρουσμάτων βαρηκοΐας σε ηλικίες ακόμα και κάτω των 40 ετών.

Η βαρηκοΐα δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα, μπορώ να ζήσω κανονικά με αυτή. Μύθος!
Έχει αποδειχθεί πως άνθρωποι με έστω και μικρή δυσκολία ακοής είναι λιγότερο παραγωγικοί, λιγότερο κοινωνικοί και έχουν την τάση να αποφεύγουν τις συναναστροφές με πολύ κόσμο, λόγω ανασφάλειας.
Οι ίδιοι άνθρωποι γίνονται εσωστρεφείς, ευερέθιστοι, νευρικοί ακόμα και αγενείς.

Ξέρω ότι αν βάλω ακουστικό θα πέσει περισσότερο η ακοή μου.
Μύθος!
Έρευνα του Πανεπιστημίου John Hopkins στις ΗΠΑ αναφέρει ότι ένα άτομο το οποίο πάσχει από βαρηκοΐα και δεν εφαρμόζει διαδικασία αποκατάστασης με ακουστικό βαρηκοΐας χάνει κατά μέσο όρο 4,8% της ακοής του κάθε χρόνο ενώ τα άτομα τα οποία ακολουθούν την κατάλληλη διαδικασία χάνουν μόλις 1,0% κάθε χρόνο.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας δε δίνουν λύση στο πρόβλημα, αντιθέτως κάνουν θόρυβο, σφυρίζουν και προκαλούν ενόχληση στο άτομο που τα χρησιμοποιεί.  Μύθος!
Δοκιμάστε σήμερα τις σύγχρονες μεθόδους γνωρίζοντας την εξέλιξη στην τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοΐας που επιτρέπουν την επίτευξη οριστικής λύσης σε κάθε περίπτωση χωρίς τις συνήθεις ενοχλήσεις των παλαιότερων ετών.

Αγοράζοντας απλά ένα ακουστικό βαρηκοΐας λύνω το πρόβλημά μου.
Μύθος!
Η πραγματική λύση του προβλήματος επιτυγχάνεται με την εφαρμογή συγκεκριμένης μεθόδου αποκατάστασης την οποία θα σας υποδείξει ο πιστοποιημένος Ακοολόγος – Ακοοπροθετιστής, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον θεράποντα ΩΡΛ ιατρό σας. Η εφαρμογή του κατάλληλου ακουστικού βαρηκοΐας αποτελεί ένα μέρος της διαδικασίας.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 33 πατώντας εδώ