Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ: Θύμα κλοπής η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ!
ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ: Θύμα κλοπής η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ!

ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ: Θύμα κλοπής η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Θύμα κλοπής και μάλιστα μέρα μεσημέρι έπεσε η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου στη Νέα Ηρακλείτσα, καθώς οι δράστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της και πήραν από μέσα χρήματα, προσωπικά και επαγγελματικά έγγραφα, τα οποία ήταν πολύτιμα για την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαΐου 2018 σε παραλία της Νέας Ηρακλείτσας, με την κ. Ιωσηφίδου να αφήνει το αυτοκίνητό της σε σημείο κοντά στην παραλία από το οποίο περνούσε κόσμος και δεν έδινε «στόχο» στους επίδοξους δράστες. Ωστόσο αυτοί δεν πτοήθηκαν ούτε από την πολυκοσμία, ούτε από το μεσημέρι, αλλά ούτε και από τα φιμέ τζάμια του οχήματος και έδρασαν ανενόχλητοι και με… το πάσο τους.

Η κ. Ιωσηφίδου απευθύνει έκκληση σε όποιον βρει την τσάντα να την παραδώσει στην Αστυνομία ή να επικοινωνήσει μαζί της, καθώς τα προσωπικά και κυρίως τα επαγγελματικά της έγγραφα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εκείνη.

Με ανάρτηση της στο facebook η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Δημωφέλεια κάνει γνωστή την περιπέτεια της. Άγνωστοι διέρρηξαν το όχημα της:

Χθες το μεσημέρι (Σάββατο) στην Ν. Ηρακλείτσα άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο μου και αφαίρεσαν την τσάντα μου, που εκτός των άλλων περιείχε προσωπικά και επαγγελματικά έγγραφα . Παρακαλώ αν κάποιος βρει στην γύρω περιοχή μια μαύρη τσάντα με έγγραφα να την παραδώσει στην Αστυνομία ή να επικοινωνήσει μαζί μου. Δυστυχώς αντίστοιχα περιστατικά συνέβησαν και σε άλλα τουριστικά σημεία της περιοχής μας. Μεγάλη προσοχή σε όλους και επαγρύπνηση ώστε να περιφρουρήσουμε το μέγιστο αγαθό του τουριστικού μας προϊόντος που είναι το αίσθημα ασφάλειας.

Πηγή: kavalapost, proininews