Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Οι μαθητές καταγγέλλουν το bullying (BINTEO)
Οι μαθητές καταγγέλλουν το bullying (BINTEO)

Οι μαθητές καταγγέλλουν το bullying (BINTEO)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όλο και περισσότερες είναι οι δράσεις του παρελθόντος που έρχονται στο φως και αφορούν στο bullying.

Μια από αυτές είναι ένα τραγούδι που είχε δημιουργήσει η ομάδα E.S.M.A των μαθητών της Ε’ τάξης του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσσαλονίκης το οποίοι, μάλιστα, είχε λάβει μέρος και είχε κερδίσει την πρώτη θέση σε πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό με θέμα το bullying το Δεκέμβριο του 2014.

Την ομάδα αποτελούσαν οι μαθητές /τριες Μιχάλης Ελευθεριάδης, Αντώνης Φιλιππίδης, Στέλα Ντούσι, Έλντα Φιζμάνι μαζί με τη δασκάλα της Πληροφορικής κα Ελένη Δελημπέη και τη δασκάλα των Αγγλικών κα Ζωή Μαλιβίτση, οι οποίοι εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν ένα καταπληκτικό βίντεο διάρκειας 3 λεπτών με τίτλο: «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ».

Τους στίχους του ομώνυμου τραγουδιού έγραψε η κα Ζωή Μαλιβίτση ενώ την τεχνική επιμέλεια και σκηνοθεσία είχε η κα Ελένη Δελημπέη.

Συμμετείχαν στο βίντεο εκτός από τους 4 προαναφερθέντες μαθητές/τριες και οι: Βλαδίμηρος Ευθυμιάδης, Αναστασία Ζαφειρίδου, Αλέξανδρος Παροτσίδης, Νίκος Παπαδόπουλος, Αντιγόνη Σουλμέτα, Νίκος Κυπριανίδης και οι δάσκαλοι Χαρά Μπελίδου, Κώστας Πασχαλόπουλος και Σάββας Αντωνιάδης.