Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΠΑΜΘ: Τα θέματα και οι αποφάσεις της 4ης Τακτικής Συνεδρίασης!
ΠΑΜΘ: Τα θέματα και οι αποφάσεις της 4ης Τακτικής Συνεδρίασης!

ΠΑΜΘ: Τα θέματα και οι αποφάσεις της 4ης Τακτικής Συνεδρίασης!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά την 4η Τακτική Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε ημέρα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, αποφάσισε σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν τα εξής:

1.Έγκριση δικαιολόγησης απουσίας Περιφερειακών Συμβούλων από την 4η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Tο θέμα που εισηγήθηκε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη, εγκρίθηκε ομόφωνα.

2.Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 232/2016 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Αναπτυξιακής Ροδόπης – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΡΟ.Α.Ε.)». Tο θέμα που εισηγήθηκε η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κα Ζωή Κοσμίδου, εγκρίθηκε ομόφωνα.

3.Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης  και του Δήμου Προσοτσάνης για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση της οδού από διασταύρωση της Επ.Ο. Προσοτσάνης – Μικρόπολης προς Γραμμένη». Tο θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, εγκρίθηκε ομόφωνα.

4.Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης και του Δήμου Δοξάτου για την υλοποίηση του έργου: «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού από διασταύρωση με δημοτική οδό Σκαρή – Κτηνιατρείου Καλαμπακίου μέχρι σφαγεία Αγ. Αθανασίου μήκους  1.000 μέτρων». Tο θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, εγκρίθηκε ομόφωνα.

5.Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής, για θέματα σύμφωνα με τα οριζόμενα: «Ανέλκυσης, απομάκρυνσης – εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων» στην Π.Ε Ροδόπης, ευθύνης  του   Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης. Για το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε  Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, αποφασίστηκε ομόφωνα ο ορισμός εκπροσώπων.

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο:

http://www.pamth.gov.gr/index.php/2012-10-02-10-53-24/2012-10-02-15-28-54/2012-10-03-05-41-25

Στις 13-03-2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί η 4η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης») είναι τα εξής:

     Α.  Ανακοινώσεις Προέδρου

     Β.  Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη

  1.EΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Σχετικά με τη μη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση BOOT.

Eπερωτών: O  Περιφερειακός  Σύμβουλος  κ. Μιχαήλ Αμοιρίδης

  2.Σχετικά με τα καταφύγια  αδέσποτων.

Eπερωτών: O  Περιφερειακός  Σύμβουλος κ. Αναστάσιος  Ναθαναηλίδης.

  3.Σχετικά με το διαβρωτικό φαινόμενο σε παρόχθια περιοχή του Νέστου στην Τ.Κ Κεχρόκαμπου.

Eπερωτών: O  Περιφερειακός  Σύμβουλος κ. Αναστάσιος  Ναθαναηλίδης.

 

 1.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 232/2016 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση  Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Αναπτυξιακής Ροδόπης – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. (ΑΝ. ΡΟ. Α.Ε.)».

Εισηγήτρια: Η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης  κα Ζωή  Κοσμίδου.

   2.Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης  και του Δήμου Προσοτσάνης για την υλοποίηση του έργου :«Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση της οδού από διασταύρωση της Επ.Ο. Προσοτσάνης – Μικρόπολης προς Γραμμένη».

Εισηγητής: Ο Περιφερειακός  Σύμβουλος κ.  Χρήστος  Γεωργιτσόπουλος.

  3. 

 

 

Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης και του Δήμου Δοξάτου για την υλοποίηση του έργου : «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού από διασταύρωση με δημοτική οδό Σκαρή – Κτηνιατρείου Καλαμπακίου μέχρι σφαγεία Αγ. Αθανασίου μήκους 1.000 μέτρων»

Εισηγητής: Ο Περιφερειακός  Σύμβουλος κ.  Χρήστος  Γεωργιτσόπουλος.

  4.

Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη συγκρότηση γνωμοδοτικής  επιτροπής, για θέματα σύμφωνα με τα οριζόμενα: «Ανέλκυσης, απομάκρυνσης – εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων» στην Π.Ε Ροδόπης , ευθύνης  του   Κεντρικού Λιμεναρχείου  Αλεξανδρούπολης.

Εισηγητής:  Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε  Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης .