Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μόδα - Ομορφιά / Παράξενα γαμήλια Ρεκόρ!
Παράξενα γαμήλια Ρεκόρ!

Παράξενα γαμήλια Ρεκόρ!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Όταν η φαντασία του ανθρώπου γίνεται αχαλίνωτη τότε δημιουργούνται πολλά περίεργα ρεκόρ. Και φυσικά η γαμήλια τελετή δεν θα γλίτωνε από το ανήσυχο πνεύμα των μελλόνυμφων ζευγαριών ανά τον κόσμο!

Υποβρύχια… μυστήρια!

Ο μεγαλύτερος υποβρύχιος γάμος πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία στις 27 Αυγούστου του 2011. Συνολικά 303 δύτες παραβρέθηκαν στον υποθαλάσσιο γάμο της Εύα και του Πάβελ που διήρκεσε συνολικά 18 λεπτά, Από την άλλη ο βαθύτερος γάμος πραγματοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη στις 30 Σεπτεμβρίου του 2013 και σε βάθος 130 μέτρων!

Πέπλο από εδώ μέχρι την Κύπρο

Μας τρέλανε πέρυσι το καλοκαίρι η Μαρία Παρασκευά από τη Λάρνακα της Κύπρου που από μικρό παιδί είχε βάλει ως στόχο να κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες για το μακρύτερο νυφικό πέπλο του κόσμου. Στις 14 Αυγούστου 2018 λοιπόν το πέπλο της βρέθηκε να έχει μήκος μόλις… 6.962,6 μέτρα!

Ρομποτικά από την Ιαπωνία

Η εξέλιξη της τεχνολογίας στην Ιαπωνία βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τους γάμους. Στις 16 Μαΐου του 2010 λοιπόν πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γάμος με ιερέα ένα ρομπότ με το όνομα «I-Fairy», ενώ πέντε χρόνια αργότερα έγινε και ο πρώτος γάμος μεταξύ ρομπότ, του Frois και της Yukirin.

Μεγάλη… Ανθοδέσμη

Στις 16 Αυγούστου του 2003 χρειάστηκαν συνολικά 126 παρανυφάκια για να βοηθήσουν τη νύφη να διαχειριστεί την 60,09 μέτρων ανθοδέσμη της. Το ρεκόρ σημειώθηκε σε παραδοσιακό ινδικό γάμο στον Καναδά και για την κατασκευή της χρησιμοποιήθηκαν συνολικά πάνω από 1.500 λουλούδια.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 38 πατώντας εδώ