Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Ελλάδα / ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ: Βρέθηκε τραυματισμένος κυνηγός!
ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ: Βρέθηκε τραυματισμένος κυνηγός!

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ: Βρέθηκε τραυματισμένος κυνηγός!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 και περί ώρα 11:35 π.μ. ειδοποιήθηκε Πυροσβεστικό Κλιμάκιο,  για την εξαφάνιση ενός άνδρα με στοιχεία  Ι.Σ. ηλικίας 54 ετών κατοίκου Χωριστής Δράμας ο οποίος αγνοούνταν από τις 14-2-2017 και ώρα 05:00 π.μ.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε από φίλους του στις 15-2-2017 και περί ώρα 10:00 π.μ. 5 χλμ πριν τα Θερμιά Παρανεστίου Δράμας που προφανώς πήγε για να κυνηγήσει.

Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν 8 πυροσβέστες με 2 πυροσβεστικά οχήματα υπό τον συντονισμό του Προϊσταμένου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Παρανεστίου, ενώ συνέδραμαν θηροφύλακες, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Ε.Δ.Ε.Ο. και φίλοι του εξαφανισθέντος ατόμου.

Μετά από αναζήτηση αρκετών ωρών ο εξαφανισθής βρέθηκε τραυματισμένος από φίλο του σε απόκρημνο σημείο στη δασική περιοχή «Ζεμπίλι» Θερμιών Παρανεστίου.

Έγινε επιχείρηση ανάσυρσής του από τους άνδρες της Υπηρεσίας μας, με τη χρήση φορείου μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο βατό δρόμο απ’ όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου.