Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μόδα - Ομορφιά / ΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Μόδα ή Χρήση?
ΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Μόδα ή Χρήση?

ΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Μόδα ή Χρήση?

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Σκηνή Νο1

Ο ήλιος είναι στην κορυφή του ουρανού. Το καλοκαίρι είναι στο φόρτε του και το Beach bar γεμάτο από κόσμο νεαρής ηλικίας.
Τότε κάνει την εμφάνισή της η νεαρά των 22 Μαίων. Όμορφη ως θεά, ντυμένη ως μοντέλο, μαγνήτης για τα βλέμματα των ανδρών. Πλησιάζει με χάρη την παρέα της, βγάζει τα ρούχα της και μένει με το επώνυμο και μοδάτο μαγιό της.
Τότε είναι που βγάζει από τη τσάντα της μία ταλαιπωρημένη πετσέτα θαλάσσης ξεθωριασμένη που δείχνει τα χρονάκια της από μακριά…

Σκηνή Νο2
Ο νεαρός στη θάλασσα έχει εμφανισθεί με κτισμένο κορμί και με επώνυμα γυαλιά και μαγιό. Έχει τραβήξει τα βλέμματα όπως θα ήθελε. Ώσπου βγάζει από τον σάκο του μία πετσέτα λευκή με διακριτικά του Ελληνικού Στρατού. Η φωνή που ακούστηκε «που πας ρε Καραμήτρο, με αυτή την πετσέτα;», έκανε την παρέα να γελάσει δυνατά.

Οι πετσέτες για τη θάλασσα είναι μόδα!

Αυτό το Καλοκαίρι προτείνουμε να απολαύστε τις βόλτες στην παραλία με περισσότερο στυλ!
Οι πετσέτες για τη θάλασσα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ το οποίο χωρίς να είναι ακριβό, προσδίδει μία λεπτομέρεια φινέτσας στον κάτοχό του.
Πολύ χρώμα, υπέροχο design και έξυπνα καλοκαιρινά quotes ξετυλίγονται μέσα από υπέροχες συλλογές που θα βρείτε στα καλά καταστήματα της πόλης μας. Ανάλαφρες, μαλακές, απορροφητικές και με fashion λεπτομέρειες για να γίνουν τα θαλασσινά μπάνια ακόμα πιο trendy!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 33 πατώντας εδώ