Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ GREXIT: Βρέθηκε η Χρυσή Τομή!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ GREXIT: Βρέθηκε η Χρυσή Τομή!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ GREXIT: Βρέθηκε η Χρυσή Τομή!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Βρέθηκε η «χρυσή τομή» και το Ελληνικό ποδόσφαιρο… λυτρώνεται από το καταστροφικό ενδεχόμενο του «Grexit». Όπως ανέφερε ο Κώστας Κουτσοκούμνης ΕΠΟ και Υφυπουργός δεσμεύθηκαν να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την επανεκκίνηση του Κυπέλλου! Ο κ. Κουτσοκούμνης κατά την έξοδο του από το Υπουργείο ανέφερε πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέχρι την Παρασκευή θα αιτηθεί στο ΣτΕ να μην γίνει η προσφυγή και παράλληλα θα ζητήσει από τον κ. Κοντονή να συνεχιστεί ξανά το Κύπελλο Ελλάδος!

Είχε… φανεί από νωρίς το θετικό κλίμα!

Όπως προέκυψε από το πρώτο μέρος της συζήτησης, που έλαβε χώρα στο Γουδί, ΕΠΟ / FIFA / UEFA ήταν έτοιμοι για αμοιβαίες παραχωρήσεις προκειμένου να μπουν σε νέο διάλογο με τον Υφυπουργό και να αποφευχθεί το «Grexit».

Στο ίδιο κλίμα και η ανακοίνωση της ΕΠΟ, που έδειξε ότι έχει… μαλακώσει την στάση της. Συγκεκριμένα, τόνισε πως είναι έτοιμη να κάνει βήματα πίσω, με όρο, βέβαια, να υπάρξουν και από τις άλλες πλευρές υποχωρήσεις, με στόχο την «χρυσή λύση» που θα αποτρέψει το καταστροφικό για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, «Grexit».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μποροβήλος είχε… καλά μαντάτα κατά την άφιξή του στο υπουργείο, αφού δήλωσε πως όλες οι πλευρές κάνουν υποχωρήσεις και είμαστε κοντά σε συμφωνία. Όσο για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, σχολίασε πως πρώτο μέλημα είναι να παίζεται ποδόσφαιρο και πρέπει να βρεθούν λύσεις ώστε να μην υπάρχουν πάλι ανάλογα θέματα.

Χαμένοι στην μετάφραση UEFA / FIFA

Την παραδοχή πως… δεν είχαν καταλάβει σωστά, φέρεται να έκαναν οι άνθρωποι των UEFA / FIFA σχετικά με τον νόμο, πάνω στον οποίο «πάτησε» ο Υφυπουργός για την διακοπή του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, όπως τόνισαν, έχει όντος το δικαίωμα να το κάνει βάσει αυτού, αλλά δεν θα είχαν συμφωνήσει αν δεν είχαν χαθεί στην μετάφραση. Όπως είπαν, αυτό που είχαν καταλάβει, ήταν πως έπρεπε να πάρει έγκριση από ΕΠΟ και ΔΕΑΒ, όμως ο νόμος που ψηφίστηκε, τους δίνει μόνο «συμβουλευτικό» ρόλο, άρα ο Υφυπουργός μπορεί να ενεργήσει αυτόνομα. Όπως τονίζουν, μάλιστα, δεν εστάλη ποτέ από το Υπουργείο το τελικό σχέδιο νόμου και έτσι δημιουργήθηκε όλο αυτό το θέμα. Παράλληλα, ο Κουτσοκούμνης είπε πως οι δηλώσεις του σχετικά με τους ξένους διαιτητές παρερμηνευθηκαν. Όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση, ξεκαθάρισε πως: «Είπα ότι, αν θέλετε ουδέτερη έδρα, κεκλεισμένων των θυρών, ακόμα και με ξένους διαιτητές, εμείς δεν έχουμε θέμα, αρκεί να ξεκινήσει το Κύπελλο».

Πηγή: E-Radio.gr