Αρχική Σελίδα / Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

poioi eimaste

 

Η εταιρεία Angels Advertising ιδρύθηκε το 2012 από τον Μαρινόπουλο Ευθύμιο και προήλθε απο ένα κοινό όραμα έμπειρων επαγγελματιών από τον χώρο των εκδόσεων, της διαφήμισης, της δημοσιογραφίας και των δημοσίων σχέσεων. Ένα όραμα που σκοπό έχει να ταράξει τα «λιμνάζοντα ύδατα» της τοπικής αγοράς προσφέροντας απλόχερα «χρώμα», «χαμόγελο» και «ζωντάνια» τόσο στην τοπική έντυπη ενημέρωση όσο και στην προβολή και επικοινωνία των τοπικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Σήμερα η Angels Advertising εκδίδει και διανέμει δωρεάν σε όλο το Νομό Καβάλας το διμηνιαίο περιοδικό Εν…τυπάκι και δραστηριοποιείται στον χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης μέσα από το Ειδησεογραφικό website www.tipaki.gr. Επιπλέον και με όπλο ένα από τα επαγγελματικότερα ατελιέ γραφικών τεχνών της Καβάλας, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί στο χώρο των διαφημιστικών παραγωγών, με ιδέες που την ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Επίσημοι συνεργάτες της NK MEDIA GROUP

H Angels Adv είναι επίσημος συνεργάτης της NK MEDIA GROUP για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που εκδίδει την πανελλαδική εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Παρασκήνιο», την εβδομαδιαία Free Press εφημερίδα «Καρφίτσα» στη Θεσσαλονίκη και έχει δεσπόζοντα ρόλο στην ηλεκτρονική ενημέρωση μέσα από τα site paraskhnio.gr, toxrhma.gr, karfitsa.gr, backstage24.gr και now24.gr.