Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΠΡΟΚΟΠΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ: Ψυχαγωγική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων!
ΠΡΟΚΟΠΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ: Ψυχαγωγική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων!

ΠΡΟΚΟΠΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ: Ψυχαγωγική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων και μέλη του συλλόγου, επισκέφτηκαν το ΠΡΟΚΟΠΕΙΟΝ εκκλησιαστικό ίδρυμα – «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων».  Με την εθελοντική συμμετοχή της κ. Σεβαστής Μωυσίδου, καθηγήτριας μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας και της μαθήτριάς της Τσενικλή Μαρίας, πραγματοποιήθηκε ψυχαγωγική εκδήλωση για τους ασθενείς χρoνίων παθήσεων   και τους ηλικιωμένους του ιδρύματος.

Μέλη του συλλόγου παρέδωσαν εδέσματα και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους. Μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις όμορφες μελωδίες έδωσαν μηνύματα συμπαράστασης και αισιοδοξίας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Σογαντζή Βασιλική μεταξύ άλλων είπε απευθυνόμενη προς τους τροφίμους: «Σας  χρωστάμε πολλά γιατι μας  έχετε δώσει πολλά και για μας συνεχίζετε να είστε σημαντικοί. Ένας άνθρωπος σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται  δίνει πάντα μαθήματα ζωής στους άλλους και είναι χρήσιμος. Ζείτε σε έναν χώρο και ένα ίδρυμα «πρότυπο» όπου  όλοι σας παρέχουν εξαιρετική φροντίδα. Αποκτήσατε μια δεύτερη οικογένεια εδώ, που σας νοιάζεται, σας προσέχει και θα είναι δίπλα σας για ότι χρειαστείτε.»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων  εξέφρασε μεγάλη ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη καθώς  και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει η Διεύθυνση και το ακούραστο προσωπικό.

Δήλωσε ένα μεγάλο ευχαριστώ  στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και στην κ. Σεβαστή Μωυσίδου καθώς και στην μαθήτριά της Τσενικλή Μαρία, για την προθυμία τους να συμμετέχουν εθελοντικά στην εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης,  με την ευχή να υπάρξουν στο μέλλον και άλλες τέτοιες συνεργασίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προκόπειου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Φροντίδος Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων ο Άγιος Σιλας Ευχαριστει το ΔΣ του πολιτιστικού Σύλλογου Φιλίππων τα μελη αυτού καθως και το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας για την παρουσια τους στο Ίδρυμα το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.