Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Ελλάδα / ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ: Λευκό ΒΑΝ βουτάει παιδιά από τη μέση του δρόμου! (ΠΑΓΙΔΑ ΕΝΑ PLAY STATION)!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ: Λευκό ΒΑΝ βουτάει παιδιά από τη μέση του δρόμου! (ΠΑΓΙΔΑ ΕΝΑ PLAY STATION)!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ: Λευκό ΒΑΝ βουτάει παιδιά από τη μέση του δρόμου! (ΠΑΓΙΔΑ ΕΝΑ PLAY STATION)!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 1.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στην Ελλάδα και μάλλον θυμίζει χώρες Λατινικής Αμερικής, με τις απαγωγές παιδιών να έρχονται στο προσκήνιο ολοένα και πιο συχνά.

Η καταγγελία για λευκό βαν που βουτά παιδιά στην κυριολεξία από τη μέση του δρόμου έχει πανικοβάλει όλους τους γονείς!

Οι απαγωγείς χρησιμοποιούν ως παγίδα ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, το γνωστό σε όλα τα παιδιά Play Station!

Δείτε τη συγκλονιστική περιγραφή που ανάρτησε στο Facebook ένας θείος παρολίγο θύματος:

Παρακαλώ πολύ θα ήθελα την προσοχή σας ιδιαίτερα σε όλους τους γονείς!!!

Την Παρασκευή το μεσημέρι επέστρεφε ο ανηψιος μου με τα πόδια από το σχολείο.Στο ύψος της Αναξαγόρα μπροστά από την ταβέρνα Αμβρακικος στο πεζοδρόμιο υπήρχε ένα ολοκαίνουριο Play Station 4 με τα 2 χειριστήρια και με παιχνίδια στα κουτιά τους επάνω. Το παιδί σταμάτησε, κοίταξε ολόγυρα απορημένος τι γυρευει αυτο εκει αλλα ευτυχως παρατήρησε ότι δίπλα του ήταν σταθμευμενο ένα Van λευκό ,χωρίς πινακίδες και χωρίς παράθυρα στο πίσω μέρος του πιθανότατα με επιβάτες μεσα.Το παιδί μπήκε σε υποψίες και χωρίς να σκύψει συνέχισε τον δρόμο του.Οταν έφτασε σπίτι περίπου 3 λεπτά αργότερα και το ανέφερε στους γονείς, ο γαμπρός μου έφυγε αμέσως να πάει στο σημείο όπου φυσικά δεν υπήρχε τίποτα πια (Play station και Van) είχαν εξαφανιστεί και η αδελφή μου κάλεσε την αστυνομία.

 Οι αστυνομικοί είπαν ότι θα κάνουν περιπολίες στη γειτονιά μας και ότι θα έχουν κατά νου το περιστατικό.Το νου σας στα παιδιά που επιστρέφουν μόνα από το σχολείο. Ενημερώστε τα να είναι υποψιασμένα.Έχει γίνει σε πολλές περιοχές! Κοινοποιήστε το παντού! ( δεν είναι δική μου ανακοίνωση…απλά κοινοποιώ!)
 Πηγή: babyradio