Αρχική Σελίδα / Πρόγραμμα Διανομής

Πρόγραμμα Διανομής

dianomi

 

Το περιοδικό μας κυκλοφορεί σε 20.000 αντίτυπα αλλά προσεγγίζεται οπτικά κάθε μήνα από τουλάχιστον 80.000 αναγνώστες! Πως το καταφέρνουμε; Απλά…

Κατευθυνόμενη διανομή σε επαγγελματικούς χώρους

Τοποθετούμε το «Εν…Τυπάκι» τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του, σε όλες τις επιχειρήσεις του Νομού που διαθέτουν χώρο αναμονής αλλά και σε χώρους ψυχαγωγίας με μεγάλη επισκεψιμότητα. Το περιοδικό μας θα το συναντήσει κανείς σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Επιπλέον, ο σχεδιασμός της διανομής σε συνδυασμό με την ποικιλία της ύλης του περιοδικού έχει ως αποτέλεσμα την κάλυψη όλων των ηλικιακών ομάδων, των κοινωνικών τάξεων, καθώς και των μορφωτικών επιπέδων του συνόλου των αναγνωστών.

Οργανωμένη χειροδιανομή απευθείας στους αναγνώστες

Επιπλέον, προσεγγίζουμε άμεσα τους αναγνώστες μέσα από οργανωμένες ενέργειες προώθησης και χειροδιανομής που διενεργούνται από τους άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες μας στις πόλεις της Καβάλας, της Χρυσούπολης, της Ελευθερούπολης, της Νέας Καρβάλης, των Κρηνίδων, της Νέας Περάμου και της Νέας Ηρακλείτσας, το δεύτερο μήνα της κυκλοφορίας του περιοδικού. Οι προαναφερόμενες ενέργειες πραγματοποιούνται σε κεντρικά σημεία των πόλεων, αλλά και σε χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα (π.χ. λαϊκές αγορές, καφετέριες) πολλαπλασιάζοντας την διείσδυση στο αναγνωστικό κοινό.

Πάνω απ’όλα όμως το Τυπάκι πάει παντού, γιατί η διανομή είναι κάτι που διαχειριζόμαστε οι ίδιοι, χωρίς να χρησιμοποιούμε αμφιβόλου αποτελέσματος συνεργεία διανομής.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα διανομής είναι το εξής:

 

 ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
ΠΕΡΙΟΧΗΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣΤΕΥΧΗ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ1ος ΜΗΝΑΣ5.000
ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ1ος ΜΗΝΑΣ2.500
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ1ος ΜΗΝΑΣ2.500
ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ10.000 ΤΕΥΧΗ
ΧΕΙΡΟΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΠΕΡΙΟΧΗΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣΤΕΥΧΗ
ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ – ΚΡΗΝΙΔΕΣ2ος ΜΗΝΑΣ5.000
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ – ΚΕΡΑΜΩΤΗ2ος ΜΗΝΑΣ2.500
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΕΡΑΜΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ2ος ΜΗΝΑΣ2.500
ΣΥΝΟΛΟ ΧΕΙΡΟΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ10.000 ΤΕΥΧΗ

ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ… ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!