Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / ΠΥΘΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ: Ταξιδεύω-Γνωρίζω-Μαθαίνω στην Ευρώπη Δωρεάν με το Erasmus+!
ΠΥΘΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ: Ταξιδεύω-Γνωρίζω-Μαθαίνω στην Ευρώπη Δωρεάν με το Erasmus+!

ΠΥΘΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ: Ταξιδεύω-Γνωρίζω-Μαθαίνω στην Ευρώπη Δωρεάν με το Erasmus+!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Σας προσκαλούμε σε ένα πολύ ενδιαφέρον Workshop που διοργανώνει η ΠΥΘΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ, για νέους 13 – 29 ετών, στις 9 Δεκεμβρίου 2017, από τις 11:00 – 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παγγαίου, με θέμα την παρουσίαση και αλληλεπίδραση με το πρόγραμμα Erasmus+. Μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νέους της περιοχής μας, είτε μαθητές, είτε φοιτητές, να ενημερωθούν για το πως θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη δωρεάν και παράλληλα να γνωρίσουν άλλους πολιτισμούς και να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να βρουν πιο εύκολα εργασία.

Πρόγραμμα Ημερίδας

  • Καλωσόρισμα από την εκπρόσωπο της ΚΟΙΝΣΕΠ
  • Το Erasmus+, οι δυνατότητες και τα οφέλη του
  • Παρουσίαση δράσεων Erasmus Youth Exchanges από την άτυπη ομάδα νέων Πυθία (Οι νέοι παρουσιάζουν)
  • Παιχνίδια και δραστηριότητες που χρησιμοποιούνται στο Erasmus+
  • Ερωτήσεις – Κλήρωση

To Πρόγραμμα Erasmus+ δεν είναι μόνο αυτό που πολλοί γνωρίζουν ως φοίτηση σε ξένα πανεπιστήμια για ένα εξάμηνο. Είναι το πρόγραμμα της ΕΕ για την Εκπαίδευση, την Κατάρτιση, τη Νεολαία, και τον Αθλητισμό για το διάστημα 2014-2020. Το πρόγραμμα Erasmus+ στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας, καθώς και στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης και νεολαίας. Το Erasmus+ απευθύνεται σε νέους, φοιτητές, ενήλικες εκπαιδευόμενους, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές, εθελοντές, νέους εργαζόμενους.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν νέοι 12 – 29 ετών, τοπικοί σύλλογοι, εκπαιδευτικά ιδρύματα, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και άλλοι εκπρόσωποι νέων. Όσοι θα παραβρεθούν στην ημερίδα, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για 10 μπλουζάκια .

Περισσότερες πληροφορίες στα:

ΚΟΙΝΣΕΠ Πυθία – Ελευθερούπολη Καβάλας – 2592112301

http://pythia.edu.gr  —  erasmus@pythia.edu.gr