Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Κατοικίδια / ΡΑΨΑΝΗ: Φόλες και πυροβολισμοί κατά αδέσποτων ζώων! (ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)
ΡΑΨΑΝΗ: Φόλες και πυροβολισμοί κατά αδέσποτων ζώων! (ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)

ΡΑΨΑΝΗ: Φόλες και πυροβολισμοί κατά αδέσποτων ζώων! (ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το θέμα με τις δολοφονίες ζώων στην Καβάλα έχει ξεφύγει, καθώς οι δράστες πέρασαν σε άλλο… επίπεδο, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να πυροβολήσουν γάτες. Μάλιστα, κάποιοι από τους οποίους ανέδειξαν το θέμα,  κατηγορήθηκαν ακόμα και για… προπαγάνδα και για να αποδείξουν το γεγονός, έβγαλαν φωτογραφία τη νεκρή γάτα από πυροβόλο όπλο, την οποία παραθέτουμε αλλοιωμένη, καθώς η εικόνα είναι ιδιαίτερα σκληρή.

Τις τελευταίες ημέρες, οι καταγγελίες συμπολιτών μας είναι δεκάδες, για εντοπισμό αδέσποτων ζώων που έχουν δηλητηριαστεί με φόλες. Ειδικά τις 2 τελευταίες ημέρες η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς σε πολλά σημεία της Καβάλας έχουν εντοπιστεί δηλητηριασμένες γάτες.

Το πλέον πρόσφατο περιστατικό είναι αυτό μιας δηλητηριασμένης γάτας το πτώμα της οποίας βρέθηκε στην οδό Ζαλόγγου. Οι φωτογραφίες της νεκρής γάτας έχουν ήδη αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες, αν έχουν και το παραμικρό στοιχείο ή έχουν βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο αποτρόπαιο θέαμα, να το καταγγείλουν αμέσως στην Αστυνομία και να μη μείνουν απαθείς, ώστε να βρεθούν όσοι παρανοϊκοί σκοτώνουν ή βασανίζουν ζώα είτε με φόλες είτε με όπλα.

Ενημερωτικές δράσεις και εξορμήσεις ετοιμάζουν κι άλλες φιλοζωικές ομάδες της πόλης, όπως η Συνέλευση Ενάντια στις Φόλες, αλλά και μεμονωμένοι φιλόζωοι, οι οποίοι βρίσκονται σε αναβρασμό, καθώς το τελευταίο διάστημα, τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην πόλη της Καβάλας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Η ανακοίνωση-έκκληση του «Αισώπου»

Τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα υπάρχουν καταγγελίες για πολλά νεκρά ζώα, κυρίως γάτες! Οι πληροφορίες που μας έρχονται πολλές, άλλες για ζώα νεκρά από κάποιο όπλο και άλλα νεκρά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες αυτής της πόλης, αν βρουν κάποιο ζώο νεκρό, να το μεταφέρουν σε κτηνίατρο για νεκροψία, για να έχουμε αποδείξεις για το λόγο του θανάτου του.

Κάνουμε έκκληση σε όλους όσους έχουν και το παραμικρό στοιχείο ή έχουν βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο αποτρόπαιο θέαμα να δηλώσει παρών-ούσα, να έρθει στο κάλεσμά μας και να καταγγείλουμε τα συμβάντα στον διοικητή της αστυνομίας!

Αν πραγματικά θέλετε να πιαστεί αυτός που σκορπά τον θάνατο με τόση ευκολία, δηλώστε συμμετοχή, με μαρτυρίες και στοιχεία, όσα υπάρχουν!

Χρειαζόμαστε μάρτυρες! Είστε διατεθειμένοι να βάλουμε τέλος;

Πηγή: kavalapost, kavalaportal