Αρχική Σελίδα / Υγεία / ΣΕΞ: 7 Ανεπιθύμητες καταστάσεις & πώς να τις διαχειριστείτε!
ΣΕΞ: 7 Ανεπιθύμητες καταστάσεις & πώς να τις διαχειριστείτε!

ΣΕΞ: 7 Ανεπιθύμητες καταστάσεις & πώς να τις διαχειριστείτε!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Είτε είναι η πρώτη, η δεύτερη ή η δέκατη πέμπτη φορά σε σεξουαλική επαφή, απρόσμενα πράγματα μπορεί να συμβούν στην έξαψη της στιγμής που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Προφανώς, δεν υπάρχει τίποτα κακό με κάτι που κάνει το σώμα σας κατά τη διάρκεια του σεξ, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθανθείτε αμηχανία. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα σας προκαλούν έκπληξη και πρέπει να κάνετε “check in” με έναν ειδικό για να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι.

Έχετε την περίοδο σας

Είστε μαζί με τον σύντροφό σας και συνειδητοποιήτε ότι απροσδόκητα ήρθε η περίοδο σας. Αυτό είναι τόσο φυσιολογικό, απλά δεν μπορείτε να ελέγξετε την ώρα του μήνα. Μερικοί άνθρωποι είναι σε περίοδο σεξ, οπότε αν επιλέξετε να κάνετε σεξ στην περίοδο σας, ξέρετε ότι μπορεί να είναι λίγο βρώμικο.

”Αερισμός” του κόλπου ή κάποιο είδος ακατάπαυστου θορύβου

Ο ”αερισμος” του κολπου  δεν προέρχεται από την πέψη – συμβαίνουν όταν ο αέρας ωθείται στον κόλπο σας και πρέπει να απελευθερωθεί, συνήθως όταν υπάρχει διείσδυση. Έτσι, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τον ”αερισμο”. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης; Αναγνωρίστε το και απλά γελάστε!

Οργασμοί δεν συμβαίνουν τη σωστή στιγμή ή ποτέ

Είναι πολύ κοινό για εσάς ή τον σύντροφό σας ο οργασμός να έρθει πολύ γρήγορα, πολύ αργά ή καθόλου – δεν είστε σίγουρα μόνη σε αυτό. Εάν κάνετε σεξ με έναν άντρα, μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου χάνει την στύση του. Εάν συμβεί αυτό, δεν πρέπει ποτέ να το πάρετε πολύ προσωπικά. “Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο σύντροφός σας μπορεί να χάσει μια ανέγερση!

Για τα κορίτσια, είναι συχνά πιο δύσκολος ο οργασμός με διείσδυση μόνο. Όταν πρόκειται για την παροχή και τη λήψη ευχαρίστησης, δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνετε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, προκειμένου η εμπειρία να είναι επιτυχής.Είναι όλα σχετικά με τη συνεργασία και τι απολαμβάνεις.

Γυναίκειος οργασμός

Ενώ οι ερευνητές δεν έχουν κατασταλάξει πλήρως τι είναι ακριβώς η εκτόξευση, δηλαδή η γυναικεία εκσπερμάτιση,μερικοί λένε ότι είναι κατούρημα – αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι είναι απολύτως φυσιολογικό. Αν και συστήνεται να αδειάσετε την ουροδόχο κύστη σας  πριν κάνετε σεξ, μερικές φορές είναι αναπόφευκτη! Εάν ο σύντροφός σας γίνει “περίεργος” από μια υπερβολική, κοινή σωματική λειτουργία, αυτό είναι δικό του θέμα.

Λέγοντας το λάθος όνομα (ή κάτι που ίσως δεν πρέπει)

Το πιστεύετε ή όχι, ότι αυτή η ~ αμήχανη ~ κατάσταση είναι αρκετά συνηθισμένη, καθώς οι άνθρωποι συχνά συλλαμβάνονται σε σεξουαλικές φαντασιώσεις. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να ανακάμψετε με το να αναλάβετε την ευθύνη.Μην τους αφήνετε να σκέφτονται ότι δεν είστε εντελώς εκεί μαζί τους. Προσπαθήστε να επαναφέρετε τις αλληλεπιδράσεις σας στο άτομο με το οποίο βρίσκεστε και να επικεντρωθείτε στο τι σας ανάβει σε αυτόν”.

Προσποίηση

Το καλύτερο είναι να μην προσωποποιείστε  τίποτα κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά μερικές φορές είναι αναπόφευκτο ότι έχετε κολλήσει σε μια κατάσταση όπου προσποιείστε ότι είστε σε κάτι που δεν είστε.Εάν δεν δίνετε στον σύντροφο σας ακριβή ανατροφοδότηση, πώς θα ξέρει  τι σας ανάβει.Το κλειδί για να δείξετε τι σας αρέσει, στον σύντροφο σας είναι να μάθετε και να εξερευνήσετε πρώτα το δικό σας σώμα. Παρόλο που μπορεί να αισθανθείτε ότι ενισχύετε την αυτοπεποίθηση του συντρόφου σας, η οποιαδήποτε προσποίηση είναι πραγματικά μια κακή υπηρεσία και για τους δυο σας. Μάλλον θέλετε να αισθάνονται σίγουροι ότι πραγματικά ξέρουν πώς να σας ευχαριστήσουν.Αν δεν είστε ευχαριστημένες, ομαλοποιήστε αυτή την εμπειρία στο μυαλό σας, είναι φυσιολογικό  να πάρετε το χρόνο σας για να έχετε έναν οργασμό και όχι να τον προσποιηθείτε.

Αντιμετώπιση της σεξουαλικής υγείας

Ενώ συζητάτε για το ασφαλές σεξ δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεστε άβολα, κάποιοι μπορεί να αισθάνονται άβολα στην χρησιμοποίηση των προφυλακτικών,στη συζήτηση για τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και των σεξουαλικός μεταδιδόμενων νοσημάτων όταν βρίσκονται σε αυτή τη στιγμή. Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα «ενοχλητικό» για τη φροντίδα του εαυτού σας και της σεξουαλικής σας υγείας.Είμαστε υπεύθυνοι για τη σεξουαλική μας υγεία, αυτό είναι πρώτα απ ‘όλα.Ανεξάρτητα από την περίσταση, μην φοβάστε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να φορέσει ένα προφυλακτικό ή να ρωτήσετε για την τελευταία φορά που έκανε έλεγχο για αφροδίσια.Προσέχοντας την υγεία σας σίγουρα θα αποτρέψετε μελλοντικά ζητήματα για εσάς και το σύντροφό σας!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Με Άρωμα Γυναίκας πατώντας εδώ