Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Σκάνδαλο Παγγαίο: Της χημικής τουαλέτας το… αμάρτημα!
Σκάνδαλο Παγγαίο: Της χημικής τουαλέτας το… αμάρτημα!

Σκάνδαλο Παγγαίο: Της χημικής τουαλέτας το… αμάρτημα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το βλέμμα της δικαιοσύνης έχει τραβήξει η υπόθεση των απευθείας αναθέσεων ύψους 1,275 εκ. ευρώ επι της προηγούμενης θητείας του Κου Ξουλόγη σε συγκεκριμένο εργολάβο που ασχολούνταν με θέματα καθαριότητας.

ΤΟΥΑΛΕΤΑ

Η εισαγγελία Καβάλας είχε διατάξει προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση της μίσθωσης χημικών τουαλετών κόστους 250.000€ με απευθείας ανάθεση στο συγκεκριμένο εργολάβο. Την προανάκριση είχε αναλάβει η ανακρίτρια Ελευθερούπολης και ενώ αυτή έτρεχε με γοργό ρυθμό (είχαν γίνει μάλιστα και κάποιες καταθέσεις) οι Εισαγγελικές αρχές της Καβάλας με έκτακτο έγγραφό ζήτησαν πίσω τον φάκελο από την Εισαγγελία Ελευθερούπολης και από τότε η προανάκριση διεξάγετε απ΄ευθείας από την Εισαγγελία Καβάλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του paggeosos.blogspot.nl τουλάχιστον τρεις πρώην δημοτικοί σύμβουλοι επί θητείας Ξουλόγη δέχτηκαν κλήση για κατάθεση για την υπόθεση.

Η υπόθεση έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί εκτός τις καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου Χρ. Μποσμπότη,  καταγγελία για το ίδιο θέμα αλλά και για τις απευθείας αναθέσεις στην καθαριότητα στον ίδιο εργολάβο είχε κάνει και η παράταξη Χρυσανίδη στον κ. Λέανδρο Ρακιντζή Γεν. Επιθ. Δημόσιας Διοίκησης και στον κ Ιωάννη Μιχελάκη τότε Υπουργό Εσωτερικών,

Μάλιστα συζητούνται άλλα 13 φαινόμενα κακοδιαχείρισης που από ότι φαίνεται έχουν μπει πλέον κι αυτά στο μικροσκόπιο των αρχών για τα καλά.