Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επίσκεψη στη Δήμαρχο Καβάλας!
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επίσκεψη στη Δήμαρχο Καβάλας!

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επίσκεψη στη Δήμαρχο Καβάλας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας επισκέφτηκε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, με την οποία συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον Όμιλο. Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ηλίας Καλανταρίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Φραντζεσκάκη, η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου και ο Διευθυντής Οικονομικών της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Νίκος Ρακιτζής.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Βασίλης Θεοδωρίδης, δήλωσε ότι τη λειτουργία του τουρνουά OPEN στηρίζει οικονομικά σε όλα τα 27 χρόνια διοργάνωσής του ο Δήμος Καβάλας και ευχαρίστησε τη Δήμαρχο που στην θητεία της, παρά την οικονομική κρίση, αύξησε την οικονομική στήριξη του θεσμού μέσω της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Η Δήμαρχος δήλωσε ότι το τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας είναι το μεγαλύτερο της Ελλάδος και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, που προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Είναι θεσμός πιά το τουρνουά αυτό και ως θεσμός θα ενισχύεται πάντα από τον Δήμο Καβάλας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, για να μπορεί να συνεχίσει το σημαντικό αυτό έργο του ο Σκακιστικός Όμιλος. Αναφέρθηκε η Δήμαρχος και στην πρόθεση του Δήμου να παραχωρηθεί καλύτερος χώρος από αυτόν στον οποίο λειτουργεί σήμερα ο Όμιλος.