Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / ΤΕΙ ΑΜΘ – ΔΠΘ: 10.000.000€ για νέο εξοπλισμό!
ΤΕΙ ΑΜΘ – ΔΠΘ: 10.000.000€ για νέο εξοπλισμό!

ΤΕΙ ΑΜΘ – ΔΠΘ: 10.000.000€ για νέο εξοπλισμό!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ανοιχτή πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων προς κάθε ενδιαφερόμενο απευθύνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την ενίσχυση 2 εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Ο λόγος για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αλλά και το ΤΕΙ ΑΜ-Θ με έδρα την Καβάλα, οι αρχές των οποίων αιτήθηκαν την προμήθεια νέου εξοπλισμού.

Η Δράση περιλαμβάνει παρεμβάσεις ανάπτυξης νέων και αναβάθμισης υφιστάμενων υποδομών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. παρεμβάσεις σε κτιριακές υποδομές, εκσυγχρονισμό εξοπλισμού, κ.λπ.).

Οι νέες υποδομές και ο εξοπλισμός θα επιλέγονται μετά από αιτιολόγηση στη βάση της χαρτογράφησης των υφισταμένων υποδομών και των αναγκών της Περιφέρειας και θα πρέπει να είναι σύμφωνες με την ασκούμενη πολιτική στον αντίστοιχο τομέα.

Οι προτάσεις που θα επιλεγούν προς ένταξη θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από εθνικούς πόρους.

Η παρούσα πρόσκληση αφορά χρηματοδότηση πράξεων συνολικής συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης 10.000.000 €, με τα δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα να μοιράζονται ισόποσα τα χρήματα.

Πηγή: chrysoupolinews