Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Εκλογή νέων Προεδρείων σε Διοικούσα και Αντιπροσωπεία! (ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Εκλογή νέων Προεδρείων σε Διοικούσα και Αντιπροσωπεία! (ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Εκλογή νέων Προεδρείων σε Διοικούσα και Αντιπροσωπεία! (ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, στις 6 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η Ειδική Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας  με αντικείμενο την εκλογή των νέων Προεδρείων στη Διοικούσα Επιτροπή και στην Αντιπροσωπεία του Οργανισμού.

Η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ιδιαίτερα ομαλά, σε κλίμα ευρύτερης συναίνεσης, που επιβεβαιώθηκε και με την αυξημένη αποδοχή των υποψηφίων μελών των νέων Προεδρείων.

Μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, συγκροτήθηκαν τα Προεδρεία Διοικούσας Επιτροπής και Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας ως εξής:

Προεδρείο Διοικούσας Επιτροπής

Πρόεδρος: Μιχάλης Παπαδόπουλος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Αντιπρόεδρος: Κώστας Παράσχου, Πολιτικός Μηχανικός

Γενικός Γραμματέας: Απόστολος Παυλίδης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Προεδρείο Αντιπροσωπείας

Πρόεδρος: Δημήτρης Κυριαζίδης, Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Νάστος, Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περ. Ανάπτυξης

Γενικός Γραμματέας: Γιώτα Συμεωνίδου, Πολιτικός Μηχανικός

Σε σύντομη δήλωσή του μετά το πέρας της διαδικασίας, ο νέος Πρόεδρος Μιχάλης Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε τους συναδέλφους μηχανικούς για την εκλογή του και σημείωσε: «Πρόθεσή μας είναι όλες οι δράσεις της Διοικούσας, πέραν των άλλων, να είναι σε κλίμα σύμπνοιας και συνεννόησης, ανεξάρτητα από παρατάξεις. Στόχευσή μας είναι ένα ΤΕΕ «ανοικτό» σε όλους τους συναδέλφους σε Καβάλα και Δράμα καθώς και στις τοπικές μας κοινωνίες».