Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΤΟΥΛΚΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Απάντηση στην Ανοιχτή Πόλη για το ΣΒΑΑ!
ΤΟΥΛΚΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Απάντηση στην Ανοιχτή Πόλη για το ΣΒΑΑ!

ΤΟΥΛΚΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Απάντηση στην Ανοιχτή Πόλη για το ΣΒΑΑ!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Είναι πραγματικά αδύνατον για τον τέως δήμαρχο να χωνέψει το πώς, έργα που 8 χρόνια αδυνατούσε να διεκδικήσει και να χρηματοδοτήσει , ξεκινούν τώρα. Τόσο που σχεδόν εύχεται –ή και προσπαθεί (;) – να ναυαγήσουν απλά για να μην τα καρπωθεί η διοίκηση Τσανάκα.

Φτάνει δε ακόμη και στο σημείο να ψέγει την τωρινή διοίκηση, για παραλήψεις τη δικής του. Θα ήλπιζα ότι τουλάχιστον στο θέμα της ανάπλασης της πλατείας καπνεργάτη θα έλεγε κι ένα συγνώμη…

αφήνουμε μόνο να αναπολεί το παρελθόν, καθώς εμείς υλοποιούμε το μέλλον.

Η κατάθεση όλων των προτάσεων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Καβάλας ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις 31/7. Σχέδιο βραβευμένο και επιλεγμένο ως καλή πρακτική από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την στρατηγική του και τον τρόπο διαβούλευσης και  σύνθεσής της!

Τα έργα ύψους 8.600.000€ προχωρούν κανονικά, σε αγαστή συνεννόηση και συνεργασία με όλους τους εταίρους του σχήματος και βέβαια με την Περιφέρεια ΑΜΘ και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης.

Η διαδικασίες τροποποίησης του σχεδίου πόλης για την Ανάπλαση της Πλατείας Καπνεργάτη προχωρούν ταχύτατα και το έργο θα υλοποιηθεί στα πλαίσια της προγραμματικής περιόδου.

Καλό θα ήταν λοιπόν να κυνηγήσει κάπου αλλού φαντάσματα.

Η αγωνία της διαφαινόμενης εκλογικής συντριβής είναι κακός σύμβουλος.