Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Τράκαρε… Εθίστηκε στο σεξ… και πήρε και 1,5 εκ.$ αποζημίωση!
Τράκαρε… Εθίστηκε στο σεξ… και πήρε και 1,5 εκ.$ αποζημίωση!

Τράκαρε… Εθίστηκε στο σεξ… και πήρε και 1,5 εκ.$ αποζημίωση!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Αποζημίωση ύψους 1,5 εκ. δολαρίων έλαβε από το κράτος 23χρονη Καναδή που υποστηρίζει ότι μετά από τροχαίο ατύχημα εθίστηκε στο σεξ λόγω εγκεφαλικής βλάβης που υπέστη. Παράλληλα και η μητέρα της έλαβε κοντά στο ένα εκατομμύριο αποζημίωση εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού της.

Η Alissa Afonina ήταν μία από τις καλύτερες μαθήτριες της τάξης της μέχρι το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη τον Αύγουστο του 2008. Ο σοβαρός τραυματισμός, της προκάλεσε εγκεφαλικές διαταραχές και την οδήγησε στην έμμισθη εργασία στον χώρο του σεξ. Έτσι από αριστούχος μαθήτρια έγινε dominatrix με σαδομαζοχιστικές τάσεις και άρχισε να εργάζεται ως «αφέντρα».

Το τραύμα που υπέστη στον εγκέφαλο της προκάλεσε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα, επιθετική συμπεριφορά αλλά και τάσεις σεξουαλικής παρενόχλησης προς τρίτους.

Στο τροχαίο της Alissa ενεπλάκη ο πρώην σύντροφος της που οδηγούσε, ο αδερφός της, η μητέρα της Alla και ο πρώην σύντροφος της μητέρας της οικογένειας.

Εκτός από το 1,5 εκ. που θα λάβει η νεαρή, ο δικαστής αποφάσισε να δοθεί αποζημίωση 943,000 δολαρίων και στη μητέρα της η οποία τραυματίστηκε επίσης σοβαρά.

Το σκεπτικό του δικαστηρίου ήταν ότι όντως, βάσει ιατρικών γνωμοδοτήσεων και εξετάσεων, η Alissa οδηγήθηκε σε διαταραχή και αλλαγή προσωπικότητας σαν αποτέλεσμα του ατυχήματος για το οποίο η ίδια δεν ευθυνόταν.

«Θεωρώ ότι η εγκεφαλική βλάβη είναι που την οδήγησε μετά από το ατύχημα, στην έλλειψη της ικανότητας να αντιμετωπίσει τα πράγματα με τον κανονικό τρόπο, και είναι η εγκεφαλική βλάβη που της απαγορεύει να παράγει επαρκείς οικονομικούς πόρους για να υποστηρίζει τον εαυτό της», τόνισε ο δικαστής Joel Grove.

Ο δικαστής κατέληξε στην παροχή αποζημίωσης καθώς κρίνεται πως η 23χρονη Afonina δεν μπορεί να εργαστεί σε μια «συμβατική» εργασία στην οποία θα πρέπει να είναι προσηλωμένη με καθημερινή συνέπεια.

Η απόφαση υπογραμμίζει πως η Καναδή μπορεί να εργαστεί μόνο σε καθεστώς ημιαπασχόλησης και για λίγες ώρες την ημέρα.

Alissa Afonina Alissa Afonina Alissa Afonina