Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΓΝΑΤΙΑ: Άγιο είχε ο οδηγός μηχανής η οποία «καρφώθηκε» στις μπάρες!
ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΓΝΑΤΙΑ: Άγιο είχε ο οδηγός μηχανής η οποία «καρφώθηκε» στις μπάρες!

ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΓΝΑΤΙΑ: Άγιο είχε ο οδηγός μηχανής η οποία «καρφώθηκε» στις μπάρες!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Άγιο και… κράνος είχε ο οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού η οποία, ενώ κινούνταν το βράδυ της Κυριακής 17 Ιουνίου 2018 στην Εγνατία Οδό, 2 χιλιόμετρα από τη δυτική έξοδο προς Καβάλα, «καρφώθηκε» στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της μηχανής, λίγο μετά τις 21:00 κι ενώ κινούνταν στο εν λόγω ύψος του δρόμου, στην αριστερή λωρίδα, κλείστηκε από ένα αυτοκίνητο το οποίο από τη δεξιά λωρίδα προσπάθησε να βγει στην αριστερή, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να κάνει έναν απότομο ελιγμό προς τη δεξιά λωρίδα και να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, πέφτοντας πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Ο οδηγός, ο οποίος φορούσε κράνος, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας με ένα κάταγμα στον αστράγαλο κι ένα σπασμένο δάχτυλο ποδιού, ενώ η μηχανή υπέστη σοβαρές ζημιές.

Σημειώνεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε χωρίς να σταματήσει μετά το περιστατικό -πιθανώς να μην αντιλήφθηκε το ατύχημα- ενώ η Τροχαία Καβάλας διεξάγει προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

φωτο αρχείου

Πηγή: kavalapost