Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Διακόσμηση / ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Με υλικά από την κουζίνα σας!
ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Με υλικά από την κουζίνα σας!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Με υλικά από την κουζίνα σας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οι πρώτες δροσούλες του φθινοπώρου έχουν κάνει την εμφάνιση τους και θέλετε να το αποτυπώσετε και στην διακόσμηση του χώρου σας. Δυστυχώς, στην εποχή που ζούμε, είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να αγοράζετε διακοσμητικά για το σπίτι κάθε που αλλάζει η εποχή. Το συγκεκριμένο άρθρο, θα σας δώσει ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε με φθινοπωρινά χρώματα και υλικά τον χώρο σας, χρησιμοποιώντας διακοσμητικά που έχετε ήδη στο σπίτι και υλικά από την κουζίνα σας!

1.Κεριά παντού

Και στις 2 παρακάτω ιδέες μόλις ανάψετε τα κεριά και ζεσταθούν τα υλικά, το σπίτι σας θα μυρίζει καταπληκτικά!

  Ιδέα Νο1

Θα χρειαστετε ένα κερί, μερικά ξύλα κανέλας και σπάγκο. Καλύπτετε το κερί γύρω γύρω με τα ξύλα κανέλας, δένετε με τον σπάγκο και έτοιμο!

Ιδέα Νο2

Γεμίζετε ένα διακοσμητικό με κόκκους καφέ. Μπορετε να βάλετε στο κέντρο του είτε κάποιο μεγάλο κερί η μικρά ρεσώ.

2.Γυάλες με… καλαμπόκι

Εάν έχετε ψηλές γυάλες, γέμιστε τες μέχρι την μέση με φακές χοντρές ή καλαμπόκι, δέστε με σπάγκο ένα κιτρινισμένο φύλλο σε ένα απλό, μονόχρωμο κερί και… έτοιμο!

3.Κολοκύθες

Εάν αγοράσατε ή σας έφεραν κολοκύθα, μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Αδειάστε το εσωτερικό (για γλυκιά ή αλμυρή πίτα) και χρησιμοποιήστε το εξωτερικό μέρος! Μπορείτε να το βάψετε, να το ζωγραφίσετε, να το διακοσμήσετε με χάντρες ή πέρλες ή να το κάνετε κηροπήγιο!

4.Άδεια μπουκάλια κρασιού

Μην πετάτε τα άδεια μπουκάλια κρασιού. Με λίγη λευκή κόλλα χειροτεχνίας, σπάγκο ή σκοινί στα χρώματα της αρεσκείας σας, μπορείτε να τα μετατρέψειτε σε πολύ γουστόζικα φθινοπωρινά βάζα. Κολλάτε προσεκτικά γύρω από το μπουκάλι τον σπάγκο, έτσι ώστε να μην φαίνεται και ιδανικά φτιάχνετε 3-4 τέτοια βάζα, σε 2 αποχρώσεις. Αντί για λουλούδια, μπορείτε να τα γεμίσετε με αποξηραμένα κλαδιά από το δέντρο έξω από το σπίτι σας.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 28 πατώντας εδώ