Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” ΚΑΒΑΛΑΣ: Μουσική βραδιά αγάπης!
ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” ΚΑΒΑΛΑΣ: Μουσική βραδιά αγάπης!

ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” ΚΑΒΑΛΑΣ: Μουσική βραδιά αγάπης!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Χρόνια Πολλά, ευχές για Χαρούμενη Πρωτοχρονιά και Ευτυχισμένο το 2019!

Το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης “Άγιος Γεώργιος” Καβάλας, γιορτάζει 7 χρόνια σημαντικής και ουσιαστικής εθελοντικής προσφοράς προς τα παιδιά και τις/-ους νεαρές/-ους ενήλικες (του ΠΠΠ Καβάλας – πρώην Παιδόπολη) που δεν έχουν κάποιον να τους στηρίζει!

Και σας  προσκαλεί σε μια επετειακή και εορταστική Μουσική Βραδιά Αγάπης, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. «Αντιγόνη Βαλάκου», την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 8,30μμ.

Ένα εορταστικό μουσικό ταξίδι με την Ελένη Γαλανοπούλου στο τραγούδι, τον Glen Capra στο πιάνο και τον Κώστα Κατιώνη στην κιθάρα, που συμμετέχουν  αφιλοκερδώς, αποκλειστικά για την ενίσχυση του σημαντικού εθελοντικού μας έργου.

Η Μουσική Βραδιά Αγάπης φέτος έχει επετειακό χαρακτήρα, είναι βεβαίως αφιερωμένη στα παιδιά και ειδικότερα στις/-ους νεαρές/-ους ενήλικες  που βρίσκονται στο στάδιο της μετάβασης τους από την Κρατική (Ιδρυματική) φροντίδα, σε επίπεδο Κοινωνίας και που δεν έχουν κάποιον να τους στηρίζει.

Οι ανάγκες τους είναι πολλές, με αυτή την εκδήλωση στοχεύουμε με την στήριξη όλων, να μας δοθεί η δυνατότητα να τις καλύψουμε κατά το δυνατόν.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Καβάλας και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, με την υποστήριξη του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας.

Τιμή  πρόσκλησης:  οκτώ (8€) ευρώ. Προπώληση στο τηλέφωνο: 6936556846