Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Συνάντηση μελών και φίλων! (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)
ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Συνάντηση μελών και φίλων! (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)

ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Συνάντηση μελών και φίλων! (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», σας προσκαλούμε σε μια ζεστή απογευματινή συνάντηση – ενημέρωση στο Café – Bar Chocolat (στο Εμπορικό κέντρο) την Τετάρτη 03 Απριλίου 2019 στις 18:30.

Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική γιατί θα δώσει την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις, να θέσουμε μαζί τους νέους στόχους της επόμενης 2ετίας, με γνώμονα πάντα την προστασία και το όφελος των παιδιών και των νεαρών ενηλίκων που βρίσκονται σε «κρίση»!

Είναι γνωστό πλέον ότι το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» αποτελεί, χάρη στη συνεργασία με τις Αρχές και τους Φορείς του τόπου μας, στη μεγάλη υποστήριξη των δωρητών, εθελοντών και όλων όσων συμμετέχουν στις δράσεις του, ένα ισχυρό στήριγμα για τα παιδιά που ενηλικιώνονται και που λόγω του ισχύοντος Νομικού πλαισίου απομακρύνονται από τα Π. Π. Π. της ΑΜΘ (πρώην Παιδοπόλεις).

Γι αυτά τα παιδιά που αναγκάζονται να ενταχθούν στο απαιτητικό κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον, μόνα τους, το Σωματείο μας έχει αποφασίσει, στο ξεκίνημα της αυτόνομης ζωής τους να είναι δίπλα τους με όλες του τις δυνάμεις ψυχικά και υλικά.

Στη συνάντηση της Τετάρτης (03/04/2019) ο νέος Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο θα σας ενημερώσουν: α) για το πρόγραμμα «Υποστήριξη Νέων Ενηλίκων» και για τα αποτελέσματα της 2ετίας 2017-2019, β) θα ακουστούν οι προτάσεις και οι απόψεις πάνω σε θέματα παιδικής προστασίας και υποστήριξης νεαρών ενηλίκων που βρίσκονται σε «κρίση» και γ) θα διερευνηθούν οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες, ενεργής και ουσιαστικής συμμετοχής όλων μας σε ομάδες εθελοντικού έργου.

Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε και να επηρεάζουμε θετικά και καθοριστικά ανθρώπους που μετέχουν στην Κοινωνία μας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:  6947153898 Γεώργιος Περιφεράκης, 6936168954 Μελίνα Παπακωνσταντίνου, στην Ιστοσελίδα του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας www.filoipaidopoli.weebly.com και στο facebook «Φίλοι Παιδόπολης».