Αρχική Σελίδα / Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

filosofia

 

Eν…Τυπάκι ή αλλιώς το «Περιοδικό» της Καβάλας!

Κλείνοντας αισίως δύο χρόνια κυκλοφορίας, το διμηνιαίο περιοδικό «εν…Τυπάκι», το οποίο διανέμεται δωρεάν σε 20.000 τευχη ανά έκδοση, αποτελεί το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία έντυπο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης του Νομού Καβάλας.  Είναι το μοναδικό περιοδικό, που με την μεθοδική του διανομή, παρουσιάζει δυναμική διείσδυση στην τοπική κοινωνία που προσεγγίζει τα επίπεδα της τηλεοπτικής προβολής.
Το εύχρηστο σχήμα του, ο άρτιος αισθητικά σχεδιασμός του και η «πανούργα» δημοσιογραφική του ομάδα έχουν καταστήσει το περιοδικό μας ένα από τα πιο αγαπημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νομού Καβάλας. Μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και με γνώμονα την «καλή παρέα» που θέλουμε να κρατήσουμε στους αναγνώστες μας έχουμε καταφέρει σε σύντομο διάστημα να πρωταγωνιστήσουμε στον εκδοτικό και διαφημιστικό χώρο της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Και όλα αυτά δε είναι τυχαία καθώς το περιοδικό Εν…Τυπάκι

  • Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διαβάζεται εύκολα σε χώρους αναμονής (γραφεία, κομμωτήρια, ιατρεία, συνεργεία, δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π.) καθώς και σε χώρους ψυχαγωγίας ( καφετέριες, εμπορικά κέντρα, κινηματογράφοι κ.λ.π.).
  • Στελεχωμένο από έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων καλύπτει κάθε είδος θεματολογίας κρατώντας «παρέα»  τόσο στο αντρικό όσο και στο γυναικείο αναγνωστικό κοινό.
  • Απαρτίζεται εξ’ολοκλήρου από τουλάχιστον 60 έγχρωμες σελίδες και αποτελεί το τέλειο διαφημιστικό μέσο, διότι το 25 – 30 % του περιοδικού το καταλαμβάνει ο διαφημιστικός  χώρος.
  • Κυκλοφορεί κάθε δίμηνο δωρεάν σε όλες τις επιχειρήσεις του Νομού Καβάλας και διανέμεται σε 20.000 τεύχη σε όλους τους χερσαίους Δήμους του Νομού Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα διανέμονται 10.000 τεύχη στο Δήμο Καβάλας, 5.000 τεύχη στο Δήμο Νέστου και 5.000 τεύχη στο Δήμο Παγγαίου.
  • Είναι το μοναδικό έγχρωμο έντυπο του Νομού Καβάλας, που εκδίδεται σε σταθερά χρονικά διαστήματα.
  • Διανέμεται επίσης το δεύτερο μήνα της κυκλοφορίας του απευθείας στους αναγνώστες μέσω χειροδιανομής σε κεντρικά εμπορικά σημεία σε Καβάλα, Χρυσούπολη και Ελευθερούπολη.
  • Επιπλέον, 5.000 τεύχη αποστέλλονται με direct mail σε επιλεγμένους πελάτες της ANGELS ADVERTISING.